Karen
Flere idéer fra Karen
Fine kager med lækkert fyld

Fine kager med lækkert fyld

Vi holdte i fredags Antons 16 års fødselsdag, samt fejrede, at han skulle på efterskole. Jeg havde til dessert lavet en fragilite med hvid chokoladecreme. Den var et stort hit. Fragilite med hvid chokolade. Til 20 personer. Bunde. 12 æggehvider 600 gram sukker. 400 gram hasselnødder. Blendes. Æggehviderne piskes stive med sukkeret, hæld sukkeret i lidt af gangen. Vend forsigtig de blendede hasselnødder i æggemassen. Fordel massen ligeligt på tre bageplader beklædt med bagepapir. Smør massen…

Vi holdte i fredags Antons 16 års fødselsdag, samt fejrede, at han skulle på efterskole. Jeg havde til dessert lavet en fragilite med hvid chokoladecreme. Den var et stort hit. Fragilite med hvid chokolade. Til 20 personer. Bunde. 12 æggehvider 600 gram sukker. 400 gram hasselnødder. Blendes. Æggehviderne piskes stive med sukkeret, hæld sukkeret i lidt af gangen. Vend forsigtig de blendede hasselnødder i æggemassen. Fordel massen ligeligt på tre bageplader beklædt med bagepapir. Smør massen…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem.  Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem. Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Syltede agurker

Syltede agurker

Baconkartofler. Jaaah! Her får du lige et tip til små krydrede baconkartofler. Trænger du til at skrue lidt op for alle tangenter til en middag, så prøv med disse små lækre kartofler. Jeg lavede dem i weekenden til nogle

Baconkartofler. Jaaah! Her får du lige et tip til små krydrede baconkartofler. Trænger du til at skrue lidt op for alle tangenter til en middag, så prøv med disse små lækre kartofler. Jeg lavede dem i weekenden til nogle

Denne lille sandwich er en delikat snack, der er utrolig let at lave, og som selvfølgelig smager himmelsk. Servér den som forret for dine gæster.

Denne lille sandwich er en delikat snack, der er utrolig let at lave, og som selvfølgelig smager himmelsk. Servér den som forret for dine gæster.