Opskrifter

Collection by Sisse Roenne • Last updated 10 hours ago

190 
Pins
Opskrifter kager - Otro
Sunde opskrifter
Madpakke ideer
Bastian fødselsdag
Opskrifter kager - Dessert
Opskrifter kager - Opskrifter der skal afprøves
Other Pins

Opskrifter kager - Otro

Fragilité med bær - Frisk sommerdessert | Mummum.dk

·
5 reviews
·
65 minutes
·

Lækker og klassisk fragilité med marcipanmarengs bund og en lækker hindbærskum og selvfølgelig friske bær. En rigtig lækker dessert hvis du skal have gæster.

Hindbærsnitter med karamelglasur - The Food Factory

Fragilité med kaffe og nougat

Med blød og lækker kaffe- og nougatcreme er denne konditorkage helt uimodståelig.

Jubiläumsdinosaurier – die Vorbereitung – Recette - Kuchen

Jubiläumsdinosaurier – Vorbereitung Patouille und Traficote

Påskekage med citronmousse og gul glace

Har du ikke prøvet at glace en kage før? Fortvivl ikke. Vi guider dig trygt igennem processen, så du kan høste ros fra dine gæster, når du sætter årets påskekage på bordet.

Jordbærtærte med mazarinbund og kant - med vaniljecreme og chokolade | Mummum.dk

·
17 reviews
·
60 minutes
·

Opskrift på den nemmeste og bedste klassiske jordbærtærte. Hvis tiden er knap, så kan du sagtens udelade kransekagekanten. Selve bunden kan også sagtens fryses ned, det bliver den faktisk kun bedre af. Det gør den altså til en super nem kage, da det er en kage som kan laves dagen før eller 1 uge før og så skal den blot pyntes med vaniljecreme og jordbær inden servering.

Rabarberkage med marengs - Opskrift med marcipan og rabarber

·
12 reviews
·
60 minutes
·

Find vores nemme opskrift på en lækker rabarberkage med marengs på toppen. Den er nem at lave, ser fantastisk ud, og smager endnu bedre.

Walesstang med jordbær - lækker & let opskrift

En vaskeægte klassiker, nemlig Walesstang, er ugens fredagskage. Opskriften er virkelig let og walesstangen er hurtig at lave

Kanelsnurrer | den bedste opskrift på nemme og lækre kanelsnurrer

Snaskede, lækre kanelsnurrer som du kan nemt kan bage på et par timer. Opskrift og fremgangsmåde til kanelsnurrer, der ikke er fra Claus Meyer.

Hjemmelavede churros - nem opskrift på spanskrør - madenimitliv.dk

Mandelruller med jordbærskum

After eight kage – eller døgnkage – opskrift

Dagens opskrift kan give en noget populær kage. En crowdpleaser – eller menneskemængde tilfredsstiller blandt venner. Og i stedet for at at skrive opskriften på papirservietter, dørstolper, s…

Mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs | Lækker opskrift!

·
8 reviews
·
2 hours
·

Super lækre mazarinkager med rabarber, som er fyldt med vaniljecreme og toppet med marengs. De er både super fine og smager helt fantastisk!

Små jordbærtærter

Forleden bagte jeg de skønneste små jordbærtærter. Jeg er simpelthen så begejstret for, at det er muligt at købe smagfulde røde jordbær i oktober måned, når man som jeg ikke helt vil erkende, at det ikke længere er sommer! Mine jordbærtærter består af en sprød mørdejsbund med mazarinfyld, fløjlsblød vaniljecreme og naturligvis en masse friske jordbær. Tærterne smager efter min mening – og dem jeg delte tærterne med – himmelsk. Særligt var der enighed om, at vaniljecremen sad lige i skabet…

Mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs | Lækker opskrift!

·
8 reviews
·
2 hours
·

Super lækre mazarinkager med rabarber, som er fyldt med vaniljecreme og toppet med marengs. De er både super fine og smager helt fantastisk!

Hjemmelavet Daim chokolade - Nem Opskrift | Mummum.dk

·
38 reviews
·
50 minutes
·

Opskrift på hjemmelavet Daim chokolade. Den der skønne chokolade med karamelknas. Brug den til Daim islagkage eller spis den som den er.

Medaljer med hindbær og fløde - Flødeskumskage | Mummum.dk

·
13 reviews
·
60 minutes
·

Nem opskrift på medaljer med mørdejsbunde, hindbærfløde og glasur. Det er en nyfortolkning af den klassiske medalje, hvor syrligheden fra hindbærrene giver et frisk pust til kagen. Det er en god kage til eftermiddagskaffen og så er den jo bare fantastisk flot i sig selv.

Fastelavnsboller med kaffe - Vandbakkelser med kaffeskum

Citrontrifli med brændt marengs

·
5 reviews
·
60 minutes
·

Syrligt, sødt, sprødt og blødt. Denne trifli smager som en fransk citrontærte anrettet i fine portionsglas.

Waleskrans med vaniljecreme og syltetøj | Mummum.dk

·
3 reviews
·
65 minutes
·

En nem opskrift på den berømte Waleskrans, lavet på vandbakkelse med fyld af vaniljecreme og frisk frugt. Waleskrans er ligesom Walesstangen en gammeldags kage, som smager ualmindeligt godt, da kagen ikke bliver for sød eller tung. Gammeldags mad, når det er bedst.

Opskrift på Mette Blomsterbergs hindbærsnitter | SØNDAG

Lækker hyldeblomstfromage med et strejf af citron

Opskrift på en lækker og luftig hyldeblomstfromage, som smager skønt af sol og sommer.

SMÅ BLÅBÆR CHEESECAKES I GLAS

Disse små fine blåbær cheesecakes i glas er super nemme at lave og smager vanvittig godt! Man kan på nærmest ingen tid lave disse skønne små desserter!

Rabarber cupcakes opskrifter | Mad & Bolig

Sæt tænderne i disse lækre rabarber cupcakes med stængler fra haven eller supermarkedet. Vi bringer dig her opskriften fra Mette Blomsterberg!

Rabarbersnitter med crumbletop

Citronfromage (Valdemarsro)

Citronfromage af den lækreste luftige, friske slags med syrligt sødme i perfekt kombination! Nøj, det er altså godt. Det er tilmeden af de skønne desserter, som man snildt kan lave om formiddagen elle

Karamelkage med lakrids, rabarberkompot og rabarber-hindbærmousse - Pilens Køkken

Karamelkage med lakrids, rabarberkompot og rabarberhindbærmousse - en fantastisk lækker kombination af karamel, lakrids og syrlighed.

Sensommer-menu med havtorn og vaniljemousse

Lone Kjær har lavet en lækker sensommer menu til septembers selskaber.

Sunde opskrifter

Nice Cream Med Chokoladesmag - Et Sundere Alternativ Til Is

Nice cream er ikke is, da det er lavet på en base af bananer. Det kaldes nice cream, fordi det får konsistensen som is – en slags tyk lækker softice. Du kan komme næsten hvad som helst i. Jeg har i dag lavet min yndlings!…

Kyllingefilet med broccolipure, nudler og grøntsager

Det er slet ikke så vanskeligt, at sammensætte et fornuftigt aftensmåltid. Det her er blot kyllingefilet, broccolipuré, nudler (en bestemt slags, som jeg før har skrevet om på bloggens Facebook-sid…

Fyldt kylling med broccolimos - sund aftensmad | Mummum.dk

·
41 reviews
·
50 minutes
·

En nem opskrift på sund og nem aftensmad. Fyldt kyllingebryst med en blanding af feta og pesto, serveret med en grøntsagsmos lavet på broccoli. Det behøves slet ikke være kedeligt at spise sundt og vi elsker at finde på nye lækre ideer til aftensmad.

Få opskriften på Citroner med krebsehaler, melon og aioli

Sødlig, læskende melon og krebsehaler klæder hinanden rigtig godt, når den gode hvidløgsmayonnaise er med.

Fyldt avocado med bacon og kyllingesalat

·
13 reviews
·

Skal der lækkerier på bordet, er de her fyldte avocadoer med bacon og kyllingesalat helt perfekte. Blød avocado, lækker kyllingesalat og sprød bacon er en suverænt god smagskombination, der helt sikkert vil begejstre både store og små.

Mangosalat opskrift - sund og indbydende salat med himmelsk smag

Mangosalat er friskt og lækkert og passer både som stand-alone ret, men også som perfekt tilbehør til aftensmad. Det tager kun 10 minutter og det vigtigste er sådan set råvarerne. Udover opskriften på mangosalat får du også en guide til at skære mango og avocado.

Ovnbagt knoldselleri med avokadocreme og soltørret tomat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog

Nogle madvarer passer bare rigtig godt sammen. I stedet for at konkurrere om opmærksomheden, så fremhæver de hver især hinandens fordele og bliver sammen løftet op på et højere niveau. F.eks kaffe & chokolade, æble & kanel, tomat & basilikum osv. Knoldselleri og avokado er sådan

Bagt avocado med æg - Nem opskrift på sund morgenmad el. brunch

·
4 reviews
·
20 minutes
·

En hurtig lille ret til morgenmad eller frokost!

Grilled Zucchini Rollups Stuffed with Lemon-Basil Ricotta and Slow Roasted Tomatoes

Light and tasty grilled zucchini rollups stuffed with lemon-basil ricotta and slow roasted tomatoes that just scream summer!

Salat med sund tunmousse og avocado | Mummum.dk

·
41 reviews
·
20 minutes
·

Den nemmeste opskrift på en lækker, nem og sund tunmousse salat. Det er super lækkert til både frokost eller som en sund aftensmad. Den er uden husblas og smør, og er derimod lavet med creme fraiche. Det her er en simpel basis opskrift på sund tunsalat, men man kan også sagtens putte lidt chili i den eller frisk rød peberfrugt.

Fyldte squash med oksekød & mozzarella // Stuffed zucchini boats with beef & mozzarella

·
16 reviews
·
80 minutes
·

Når du har lyst til pizza, men trænger til grøntsager, er fyldte squash lige sagen. Her får du opskriften på fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde

Grøntsagsfrikadeller med gulerod, selleri og porre | SØNDAG

Opskrift: Grøntsagsfrikadeller med selleri, gulerod og porre er ideelle, hvis du vil tabe dig. Frikadellerne er nemlig kaloriefattige, mens du samtidig får masser af gode grøntsager indenbords.

Kylling med spinat, hytteost og mandler

Kyllingefileter Spinat – jeg brugte bare noget frossent, helbladet spinat Hytteost 1,5 % Mandler Salt Peber Hvor meget man vil bruge af de forskellige ingredienser er fuldstændig ligemeget. J…

Squashpasta med avocadocreme, edamamebønner og varmrøget laks

·
1 review
·
15 minutes
·

Squashpastamed avocadocreme og varmrøget laks er den dejligste måltidssalat. Grøn og sund og samtidig mættende og ufattelig velsmagende. I opskriften vendes tynde strimler af squash (lavet med en spirali-maskine eller kartoffelskræller) sammen med avocadocreme, spinat og edamamebønner. På toppen anrettes stykker af varmrøget laks og ærteskud.

Spinatroulade med tun - Nem forret med Fisk | Mummum.dk

·
30 reviews
·
2.5 hours
·

En god og nem opskrift på en smagfuld spinatroulade med tun. Det er en lækker forret, som de fleste godt kan lide. Server eventuelt med rejer og en god skaldyrsdressing. Den kan også spises en almindelig hverdag til aftensmad eller frokost. Den er nemlig super sund og mætter godt.

Madpakke ideer

Photo 14-04-14 14.25.32

Bananbrød med blåbær

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …

Cloud Jellies

·
83 reviews
·
4 hours
·

Delicious, nutritious and oh so kidfriendly! Cloud Jellies- a guest post by nutritionist Juliette Francois. Awesome yummy treat with no nasties!

De lækreste squashbrud I Lækker og let opskrift på squashbrud

Squashbrud er en ny ting for mig. Hvorfor jeg aldrig har tænkt på det før, er jeg ikke klar over. Gulerodsbrud har jeg spist min del af, men squashbrud er altså nøjagtig ligeså lækkert. Bollerne bliver bløde og saftige og holder sig godt, uden at blive tørre. De kan klart anbefales og tåler også sagtens en tur i fryseren! Opskrift på squashbrud 16 stk 25 gram gær 6 dl lunken vand 2 tsk honning 2 tsk salt 2 spsk olie 6 dl durummel Cirka 10 dl hvedemel 100 gram solsikkekerner 300 gram revet…

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …

Bananbrød med blåbær

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …

Sunde saftige æblemuffins - Helt op til månen

Jeg er vild med alt med æble og kanel og de her æblemuffins er super nemme at lave, smager fantastisk og er sunde nok til at have med i madpakken

Grøntsagsfrikadeller | Skolemælk

Børnevenlige opskrifter - Find 400 børnevenlige opskrifter her | Skolemælk

Har du brug for ny inspiration til børnenes madpakker eller tips til gode retter, som dine børn vil elske. Få mere end 400 børnevenlige opskrifter her.

Jeg er glad! Mine bagte havregrøds muffins er bare gode :-) De har en god konsistens og en skøn smag! De smager skønt både lune og kolde, og er perfekte til morgenmad på farten, madpakken, eller so…

Bagt havregrød – perfekte morgenmads muffins

Jeg er glad! Mine bagte havregrøds muffins er bare gode :-) De har en god konsistens og en skøn smag! De smager skønt både lune og kolde, og er perfekte til morgenmad på farten, madpakken, eller so…

Sprøde broccoli deller med ost og sesamfrø

Sprøde broccoli-deller med ost og sesamfrø - Anna-mad.dk

Vegetariske deller kan altså smage mindst lige så godt som almindelige frikadeller. Jeg er vild med disse sprøde broccoli-deller med ost og sesamfrø.

Broccoli Fritters

These light, golden-brown Broccoli Fritters make a delicious vegetarian dinner or lunch — and kids love them, too! Ready in less than 30 minutes.

29 Healthy After School Snacks to Pre-Make for the Kids

These fun and creative afterschool snacks are perfect for satisfying hunger and taste buds! Take comfort in knowing your kids are eating healthy foods!

Squashbrud med skinke - til nemme madpakker... » Nyborgs Room

Squashbrud med skinke - til nemme madpakker... » Nyborgs Room

Vi har blot 3 squashplanter i haven, men det betyder VILDT mange squash… Og vender vi blot blikket en anden vej et par dage, bliver de kæmpe store, ja KÆMPE store. Der bliver derfor eksperimenteret med “alverdens” opskrifter med squash. Vi griller squash skåret i tykke skiver, penslet med olie og drysset med lækre krydderier.... [Læs mere]

Sunde mini banan brød - til mellemmåltidet, i madpakken, som snack. Nemme at lave og kan sagtens gemmes i køleskabet! Find flere nemme lækre opskrifter.

Mini banan brød små banan bidder - Madogkaerlighed.dk

Sunde mini banan brød - til mellemmåltidet, i madpakken, som snack. Nemme at lave og kan sagtens gemmes i køleskabet! Find flere nemme lækre opskrifter.

17 Power Snacks For Studying

Snack smart and study hard. That exam will be a piece of cake.

nourishing fruit snack recipe - strawberries, coconut milk, honey and gelatin

Blog - Kid Friendly Fruit Snack Recipe

Raising Generation Nourished shares a simple 4 ingredient fruit snack recipe that is a portable, nourishing and fun snack for your kids.

Sunde muffins med havregryn, banan, æble og kanel » Nyborgs Room

Hvorfor lave en kedelig madpakke, når du kan lave Sunde Muffins. Disse er bagt med havregryn, banan og æbel. Et festligt indslag i madpakken el. frugtposen

No Added Sugar - Just Sweet and Natural Fruit!

·
7 reviews
·
10 minutes
·

Fruity FroYo Bites deliver the goodness of yogurt and fresh fruit in a fun way, without added sugars.

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg - lige til madpakken

For nogle weekender siden fandt jeg en opskrift i et blad hjemme hos mine svigerforældre, som jeg valgte at afprøve i weekenden. Det var nogle små, farveri

Lækre, luftige og farvestrålende spinatboller med hørfrø, sesamfrø og masser af fuldkorn!

Spinatboller - NeoHippie

Lækre, luftige og farvestrålende spinatboller med hørfrø, sesamfrø og masser af fuldkorn!

Sunde mini banan brød - til mellemmåltidet, i madpakken, som snack. Nemme at lave og kan sagtens gemmes i køleskabet! Find flere nemme lækre opskrifter.

Mini banan brød små banan bidder - Madogkaerlighed.dk

Sunde mini banan brød - til mellemmåltidet, i madpakken, som snack. Nemme at lave og kan sagtens gemmes i køleskabet! Find flere nemme lækre opskrifter.

Food, Drink, and Recipes on TasteSpotting

Smagsfulde blomkåls-broccolifrikadeller | SØNDAG

Opskrift: Disse vegetariske blomkåls-broccolifrikadeller er både mættende og fyldt med smag - perfekte til en sund aftensmad

Magic Custard Cake

This is a very unique cake. A magic custard cake begins pretty much with a basic cake batter and transforms it literally into a magical cake with a custard layer. If you love any sort of custard or flan, then this cake it for you!!!! (There is also a chocolate version!) Anddddd please check out my latest version....with strawberries!!! You will need: Click Here For -----> Parchment Paper Click Here for Your ----->8x8 Baking Pan Click Here for a ----> Sugar Shaker Magic Custard Cake…

Bastian fødselsdag

Meget farlig melonhaj

Opskrifter kager - Dessert

Vanvittigt lækre donuts | Den bedste og letteste opskrift på hjemmelavede donuts -

Donuts er muligvis en af mine favorit spiser i hele den ganske verden. Den donut kærlighed tror jeg, at min mormor er skyld i

Bedste Tiramisu Ever! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken

Tiramisu er en af mine absolutte ynglingsdesserter!Den her opskrift er opskriftenTiramisu består af savoiardi også kaldet ladyfingers, der bliver dyppet i en blanding af kaffe og likør. Dertil laves der en creme af mascarpone, som jeg her har valgt selv at lave, da mascarpone jo e

Trifli med lemoncurd og ribs – skøn sommerdessert

I denne sommerlige dessert er der knald på både farver og smag. Den søde lemoncurd emmer af sol og varme, og får en skønt modspil af makronbunden og de syrlige ribs.

Opskrifter kager - Opskrifter der skal afprøves

Mini donuts

Efter at have set en opskrift hos Annemette Voss var jeg inspireret til at lave min egen udgave af små mini donuts. Resultatet var lækre, små og luftige mini-donuts med forskellige farver glasur og toppings! Børn elsker at være med i i madlavningen, og ligesom med muffins og cupcakes kan donuts være en enormt hyggelig ting at gå sammen om i køkkenet. Kun fantasien sætter grænser for de mange smagskombinationer og pyntemuligheder. Donuts kan laves på så mange måder, og der findes faktisk både…

ÆBLEBOLLER MED KANELSUKKER OG HASSELNØDDER

·
78 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på svapede æbleboller med en sprød top af kanelsukker og nødder. Skønne boller med æble, som er perfekte til de koldere tider.

Små sommermazariner med ribs og hvid chokolade

I øjeblikket laver jeg kogebog, suger solstråler, laver kogebog, passer på min tykke mave, laver mere kogebog, fletter fingre med min mand, laver kogebog, køber

Honning Marinede Kyllingespyd - Kylling Med Honning

·
7 reviews
·
30 minutes
·

Lækre kyllingespyd.

Other Pins

Fragilité med bær - Frisk sommerdessert | Mummum.dk

·
5 reviews
·
65 minutes
·

Lækker og klassisk fragilité med marcipanmarengs bund og en lækker hindbærskum og selvfølgelig friske bær. En rigtig lækker dessert hvis du skal have gæster.

Nice Cream Med Chokoladesmag - Et Sundere Alternativ Til Is

Nice cream er ikke is, da det er lavet på en base af bananer. Det kaldes nice cream, fordi det får konsistensen som is – en slags tyk lækker softice. Du kan komme næsten hvad som helst i. Jeg har i dag lavet min yndlings!…

Mini donuts

Efter at have set en opskrift hos Annemette Voss var jeg inspireret til at lave min egen udgave af små mini donuts. Resultatet var lækre, små og luftige mini-donuts med forskellige farver glasur og toppings! Børn elsker at være med i i madlavningen, og ligesom med muffins og cupcakes kan donuts være en enormt hyggelig ting at gå sammen om i køkkenet. Kun fantasien sætter grænser for de mange smagskombinationer og pyntemuligheder. Donuts kan laves på så mange måder, og der findes faktisk både…

Hindbærsnitter med karamelglasur - The Food Factory

Vanvittigt lækre donuts | Den bedste og letteste opskrift på hjemmelavede donuts -

Donuts er muligvis en af mine favorit spiser i hele den ganske verden. Den donut kærlighed tror jeg, at min mormor er skyld i

ÆBLEBOLLER MED KANELSUKKER OG HASSELNØDDER

·
78 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på svapede æbleboller med en sprød top af kanelsukker og nødder. Skønne boller med æble, som er perfekte til de koldere tider.

Meget farlig melonhaj

Fragilité med kaffe og nougat

Med blød og lækker kaffe- og nougatcreme er denne konditorkage helt uimodståelig.

Bedste Tiramisu Ever! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken

Tiramisu er en af mine absolutte ynglingsdesserter!Den her opskrift er opskriftenTiramisu består af savoiardi også kaldet ladyfingers, der bliver dyppet i en blanding af kaffe og likør. Dertil laves der en creme af mascarpone, som jeg her har valgt selv at lave, da mascarpone jo e

Trifli med lemoncurd og ribs – skøn sommerdessert

I denne sommerlige dessert er der knald på både farver og smag. Den søde lemoncurd emmer af sol og varme, og får en skønt modspil af makronbunden og de syrlige ribs.

Små sommermazariner med ribs og hvid chokolade

I øjeblikket laver jeg kogebog, suger solstråler, laver kogebog, passer på min tykke mave, laver mere kogebog, fletter fingre med min mand, laver kogebog, køber

Squashbrud med skinke - til nemme madpakker... » Nyborgs Room

Vi har blot 3 squashplanter i haven, men det betyder VILDT mange squash… Og vender vi blot blikket en anden vej et par dage, bliver de kæmpe store, ja KÆMPE store. Der bliver derfor eksperimenteret med “alverdens” opskrifter med squash. Vi griller squash skåret i tykke skiver, penslet med olie og drysset med lækre krydderier.... [Læs mere]

Photo 14-04-14 14.25.32

Bananbrød med blåbær

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …

Cloud Jellies

·
83 reviews
·
4 hours
·

Delicious, nutritious and oh so kidfriendly! Cloud Jellies- a guest post by nutritionist Juliette Francois. Awesome yummy treat with no nasties!

De lækreste squashbrud I Lækker og let opskrift på squashbrud

Squashbrud er en ny ting for mig. Hvorfor jeg aldrig har tænkt på det før, er jeg ikke klar over. Gulerodsbrud har jeg spist min del af, men squashbrud er altså nøjagtig ligeså lækkert. Bollerne bliver bløde og saftige og holder sig godt, uden at blive tørre. De kan klart anbefales og tåler også sagtens en tur i fryseren! Opskrift på squashbrud 16 stk 25 gram gær 6 dl lunken vand 2 tsk honning 2 tsk salt 2 spsk olie 6 dl durummel Cirka 10 dl hvedemel 100 gram solsikkekerner 300 gram revet…

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …

Bananbrød med blåbær

Her er et supersundt fuldkornsbrød sødet med banan. Det passer fortrinligt til morgenmad og brunch, men er også skønt i madpakken, om eftermiddagen og til aftenkaffen. Nemheden er i top, da brødet …