Mette Andersen

Mette Andersen

Mette Andersen
More ideas from Mette
kim lindegaard - Solbær/hindbær lagkage - Først kagen (2 “tykke” bunde eller 3 tynde):250 g mel50 g smør250 g sukker3 æg2 dl mælk2 tsk. Bagepulver1 tsk. Vaniljesukker       Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og skummende. Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt mælk ...

kim lindegaard - Solbær/hindbær lagkage - Først kagen (2 “tykke” bunde eller 3 tynde):250 g mel50 g smør250 g sukker3 æg2 dl mælk2 tsk. Bagepulver1 tsk. Vaniljesukker Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og skummende. Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt mælk ...

Har lave denne skønne fødselsdagslagkage til min veninde. Lagkagen består af nøddebund, vaniljelagkagebunde, hindbærmousse, tobleronemousse og vaniljemousse

Billedresultat for moussebomber firkantet

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Nougat-krokant-tærte er en lækker dansk opskrift af Ole Kristoffersen - Lagkagehuset fra FRIs Bageri, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Bo Bedre's chokolade konkurrence er nu ovre og dette var mit bidrag. Selv synes jeg, at den er ganske fin og smager virkelig lækkert. Jeg har bagt den et par gange, og den er simpelthen så nem at have med at gøre, selvom der er flere komponenter! Og det bedste er næsten at både marcipan

Bo Bedre's chokolade konkurrence er nu ovre og dette var mit bidrag. Selv synes jeg, at den er ganske fin og smager virkelig lækkert. Jeg har bagt den et par gange, og den er simpelthen så nem at have med at gøre, selvom der er flere komponenter! Og det bedste er næsten at både marcipan

foto 6

foto 6

kartoffelroulade

kartoffelroulade