When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Køkkenplakater

Køkkenplakater fra SimonHolst.dk. Vi har specialiseret os i at lave inspirerende plakater til køkkenet, hvor vi omfavner en masse forskellige gastronomiske…
More
·
30 Pins
 1y
Collection by
Få inspiration til at matche ​krydderurter​ i din mad. Krydderurter​ har mange forskellige smage, og der kan være stor forskel på hvilke af de forskellige smage, der passer godt sammen i maden. På vores plakat finder du en liste over de mest brugte​ krydderurter​ herhjemme i Danmark. Med den fine oversigt lærer du urterne bedre at kende i navn, udseende, og hvordan du bruger dem sammen med andre urter. Med andre ord, kan du opnå bedre samhørighed i din madlavning.
Plakat til køkkenet der inspirerer dig til, at spise flere frugter. Kender du alverdens frugter? Hvis ikke, så giver denne plakat dig muligheden for at blive bedre kendt med alle frugter. Denne plakat indeholder hele 51 forskellige slags frugt, der er sat i alfabetisk orden, sådan at du altid med lethed kan finde frem til din favorit. Køb den her:
Fra 189kr. Plakat til køkkenet der inspirerer dig til, at spise flere grøntsager. De fleste af os ved godt, at vi bør spise mange​ grøntsager​, da de spiller en stor rolle i en sund og varierede kost. De indeholder ​næsten alle vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er sunde for dit immunforsvar. Dertil indeholder de kostfibre, som holder kroppen mæt. Køb den her:

Frugt og Grønt

10 Pins
PLAKATEN TIL FISKE ENTUSIASTEN Holder du af at fiske? Eller bare fiske generelt? Her får du en plakat med fisk fra norden, med en titel og et billede af fisken. Plakaten er tiltænkt som en nymodernisering af de gamle kollektioner af fiskeplakater, der byder på et nymoderne, men tidsløst udtryk.
Vores køkkenplakater kommer i forskellige farver, formater og formål. Her får du en plakat med slagterens udskæringer. Denne plakat guider dig til, hvilke udskæringer der er på både okse, lam og gris, og hvor disse dele af kødet befinder sig. En plakat med dette formål sørger for, at intet går til spilde på dyret, men at du kan få brugt alt. Så hvis du vil være godt stillet når du skal til at filetere et dyr, så er vores plakat med slagterens udskæringer et godt bud.
Køkkenplakat fra 189kr Lad dig inspirere i køkkenet med en krydderi plakat! Kan du godt li’ at bruge krydderier i dine retter, men nogle gange i tvivl om, hvilke der passer godt sammen? Prøver du nogle gange retter af fra forskellige nationer? Så er denne krydderi plakat optimal for dig. Her får du nemlig en krydderi plakat der byder på lidt af hvert 👌 Se hvilke krydderier, der passer godt sammen til forskellige ingredienser som fx ko, fisk, fjerkræ mm., samt forskellige nationale krydderier.

Kødplakater

6 Pins
Giv dig selv en sund start på dagen. Her får du nemlig en plakat med 30 forskellige smoothie opskrifter på. Der er mange grunde til at smoothies er populære. De er lette og hurtige at lave, de kommer i mange flotte farver, de har en lækker konsistens, og de mætter behageligt. Dertil kan de nydes hele dagen og til enhver lejlighed. Lav en hjemmelavede smoothie til din morgenmad, til et sund mellemmåltid eller snack, til en nem frokost, eller som ren nydelse.
Elsker du kaffe, og mangler du inspiration? Så er vores køkken plakat med kaffe opskrifter ​ lige noget for dig. Her får du nemlig opskrifter på 28 forskellige kopper kaffe. Giv hver morgen et pift af variation.
Flot og rustik vinplakat med en simpel guide til dosering, glas, mad og opbevaring mm. Vores vin plakat guider dig til bedre oplevelser med vin. Den giver dig nemlig et overblik over forskellige typer af vine der findes, hvad for noget mad der passer godt til disse vine, hvilke glas du skal bruge, hvor meget vin der skal doseres i glasset og mere til. På den måde sikrer du dig et godt og overordnet kendskab til dine vinoplevelser.

Drikke

7 Pins
Køkkenplakat fra 189kr Medicinske Urter: Vil du gerne holde en sund livsstil? Det gamle ordsprog ‘du er hvad du spiser’ holder stik. Derfor har vi samlet en række af de bedste urter med en beskrivelse på, hvordan disse urter har en god indvirkning på dig og din krop. Se flere af vores køkkenplakater på: www.SimonHolst.dk
Plakat fra 189kr Kalorietabel der giver dig styr på dine kalorier! Er du i gang med et vægttab? Eller vil blot have mere styr på dit kalorieindtag? Med vores plakat kalorietabel, kan du få et bedre overblik over de mest gængse ingredienser i vores hverdag. Udover at den giver et indblik i antallet af kalorier, kan plakaten også fungere som en inspiration til at få indtaget de rigtige mængder, og komme i gang med den sunde livsstil 💪 Køb den her:
Køkkenplakat Vitamin Guiden: fra 189kr. Plakaten til den sunde familie eller person. Vil du gerne leve sundt, og være sikker på at din krop får de vitaminer og mineraler den har brug for? Vitamin Guiden informerer og inspirerer til de rigeste vitamin kilder, og viser den anbefalede dosis, både for børn og voksne. På denne måde får du/I dækket jeres vitamin- og mineralbehov, og gøre sund krop til en sport. Find den og andre plakater på www.SimonHolst.dk

Sundhed

4 Pins
PLAKATEN TIL ALLE SVAMPE ENTUSIASTER Elsker du svampe? Så er denne plakat med de 15 bedste spiselige svampe et ideal til dit køkken. Her kan du se hvilke svampe vi mener der er de 15 bedste spiselige svampe, hvordan de lugter, smager og ikke mindst hvor du kan finde dem. Plakaten er lavet i et nymoderne design, og passer godt sammen med vores plakat Krydderurter.
Kom et stykke tættere på at blive svampe entusiast. Her får du en plakat der viser nogle af de mest kendte svampe vi har i Danmark. Plakaten sætter giftige og spiselige svampe op mod hinanden, og viser hvilke svampe de kan forveksles med. Plakaten er kanon som gave, både til dig selv og de andre. Find den og andre plakater på: www.SimonHolst.dk

Svampe

2 Pins
Køkkenplakat fra 189kr Få styr på måleenheder i køkkenet! Bruger du også engelske opskrifter? Så støder du sikker også på opskrifter, hvor centimeter er lavet om til inch, fahrenheit er lavet om til celcius og køkkenets måleenheder står som cups og ounce i stedet deciliter og milliliter. For at du ikke længere skal forvirres når du laver mad ud af engelske opskrifter har vi lavet en plakat til køkkenet, der konverterer alle måleenheder du kan støde på. Køb plakaten her:

Praktisk

1 Pin