Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

Knasende sprødt knækbrød af egen produktion slår den købte med flere længder.

Fru Kubiks lækkerier: Gulerodsbrud

Fru Kubiks lækkerier: Gulerodsbrud

Evas Køkken: Grov go´e boller

Evas Køkken: Grov go´e boller

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Meyers koldhævede boller. Rustikke og lækre boller lavet med surdej og rugmel. Bollerne får en sprød skorpe og smager helt vildt lækkert.

Meyers koldhævede boller. Rustikke og lækre boller lavet med surdej og rugmel. Bollerne får en sprød skorpe og smager helt vildt lækkert.

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller - perfekt til suppe

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Italiensk madbrød med havsalt

Italiensk madbrød med havsalt

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Pinterest
Søg