Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk

Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Få opskriften på verdens nemmeste og lynhurtige dessert! Denne semifreddo med hindbærsmag, lander mellem is og mousse, serveres med sprøde nøddeblonder

Jep - det passer! På under 10 minutter kan denne rabarbertærte røres sammen og efter 20 minutter i ovnen, kan der serveres nybagt rabarbertærte, fedtfattig ovenikøbet. Wee! :-)

Jep - det passer! På under 10 minutter kan denne rabarbertærte røres sammen og efter 20 minutter i ovnen, kan der serveres nybagt rabarbertærte, fedtfattig ovenikøbet. Wee! :-)

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Pinterest
Search