Susanne Seier
More ideas from Susanne
De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

Kællingesjalet i fuld figur

Kællingesjalet i fuld figur

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Masser af gratis opskrifter til dit håndarbejde

Masser af gratis opskrifter til dit håndarbejde

Theresa - Tvinni fra Isager

Theresa - Tvinni fra Isager

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Hvid gløgg med hyldeblomst, vanilje og citrus

Hvid gløgg med hyldeblomst, vanilje og citrus

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Trøje med sidelukning

Trøje med sidelukning