Carrot Zucchini Bread - Fast, easy, one bowl, no mixer!! Super soft, moist, and tastes so good you'll forget it's on the healthier side!!

Carrot Zucchini Bread

Carrot Zucchini Bread - Fast, easy, one bowl, no mixer!! Super soft, moist, and tastes so good you'll forget it's on the healthier side!!

Uber-moist on the inside and slightly crunchy out the outside- this zucchini banana bread with protein is so scrumptious and packs a powerful punch of nutrition!

Zucchini Banana Bread with Protein

Uber-moist on the inside and slightly crunchy out the outside- this zucchini banana bread with protein is so scrumptious and packs a powerful punch of nutrition!

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Dette og næste indlæg kommer til at dreje sig om gulerodsboller; to meget forskellige af slagsen. I første omgang får I den moderne gulerodsbolle; den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej. Det her er en opskrift, jeg har arbejdet på over lang tid efterhånden - med et ganske bestemt mål for øje: Emmerys’ gulerodsboller. De har stjålet mit hjerte; de er bløde og svampede, lidt søde og helt skønne bare med et godt lag smør...

Gulerodsboller a la Emmerys

Dette og næste indlæg kommer til at dreje sig om gulerodsboller; to meget forskellige af slagsen. I første omgang får I den moderne gulerodsbolle; den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej. Det her er en opskrift, jeg har arbejdet på over lang tid efterhånden - med et ganske bestemt mål for øje: Emmerys’ gulerodsboller. De har stjålet mit hjerte; de er bløde og svampede, lidt søde og helt skønne bare med et godt lag smør...

{ Glutenfri, laktosefri & sukkerfri } Mmm - hjemmebagte og glutenfrie, saftige gulerodsboller, der er luftige indeni og sprøde udenpå. Det er én af mine allerbedste glutenfrie bageopskrifter udover glutenfrie hveder samt opskriften på luftige chiaboller. I denne opskrift bruger jeg Ye....

{ Glutenfri, laktosefri & sukkerfri } Mmm - hjemmebagte og glutenfrie, saftige gulerodsboller, der er luftige indeni og sprøde udenpå. Det er én af mine allerbedste glutenfrie bageopskrifter udover glutenfrie hveder samt opskriften på luftige chiaboller. I denne opskrift bruger jeg Ye....

Kære læsere! Så er det tid igen – Stor Bededag kalder og der må hveder til. Sidste år bagte jeg mine egne – en klar succes. Mine gæster huskede den gode smag, og inviterede derfor sig selv på lune hje

Så er det tid igen: Varme hveder (SMAGSLØJER)

Kære læsere! Så er det tid igen – Stor Bededag kalder og der må hveder til. Sidste år bagte jeg mine egne – en klar succes. Mine gæster huskede den gode smag, og inviterede derfor sig selv på lune hje

Pinterest
Søg