Jule slik

Collection by Sarah Jeppsson • Last updated 10 weeks ago

11 
Pins
Sarah Jeppsson
0:15

Trufas de Dulce de Leche y Coco con Galletitas

Te mostramos cómo hacer trufas muy simples a base de galletitas o galletas (podés utilizar las que más te gusten). Solo tenés que agregar dulce de leche y co...

Salted Chocolate and Caramel Pretzel Bars

·
112 reviews
·
35 minutes
·

These simple, 4-ingredient Salted Chocolate Caramel Pretzel Bars will quickly become your new favorite sweet and salty treat! No bake and no candy thermometer needed.

Verdens nemmeste flødeboller

Kender du det, når lysten og behovet for en lækker flødebolle melder sig? Men hvorfor egentlig købe, når det ikke kræver det store at lave dem selv? Det her er nok de nemmeste flødeboller, du overhovedet kan lave selv. Denne udgave er lavet på mariekiks, hvilket vi altid har på lager - de er helt uundværlige for os som børnefamilie ;-) Verdens nemmeste flødeboller opskrift

Hjemmelavet Twix konfekt fra Bageglad

Twix opskrift. Lav hjemmelavet Twix med kiks, karamel og chokolade. Hjemmelavet Twix opskrift med billeder og vejledning.

P-tærter med hjemmelavet fransk nougat | Mummum.dk

·
16 reviews
·
3.5 hours
·

Nem opskrift på hjemmelavede p-tærter med hjemmelavet fransk nougat 🍫 Lav din helt egne p-tærter. Det er et sjovt og hyggeligt projekt.

Julens lækreste toffee | SØNDAG

·
40 reviews
·
1 hour
·

Præcis så sej og smøragtig, som en ægte toffee skal være - få opskriften her

Silkebløde trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver

Glædelig søndag morgen! I dag tipper jeg om disse lækre, silkebløde trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver. De kom til verden, da jeg havde lavet for meget hvid chokolade ganache til de små smørsprøde tærter med hindbærfyld forleden. Jeg fik justeret opskriften til tærterne og hældte resten af ganachen i en lille lufttæt beholder. Dagen...Læs mere »

Hjemmelavede snebolde (Maja Vase)

Kombinationen af hjertevenner, hjemmebio og hjemmelavede snebolde er ikke til at kimse af. Særligt ikke, når mørket har indtaget verden og skyerne er kede af det. Sneboldene er tryllet frem på få seku

Karamel popcorn - Opskrift på lækre sprøde popcorn med karamel

·
24 reviews
·
10 minutes
·

Den ultimative popcorn snack!

Hvide chokolader med citron og praline (Anine.dk - Kagekærlighed i massevis)

Forude venter et nyt år, og jeg er ved at forberede en sød og festlig afsked med 2015. Som et lille indslag nytårsaften kan du prøve at lave de her hvide chokolader med lemoncurd og mandelpraline.

Fyldte chokolader med kokos

·
1 review
·

Under den sprøde skal af chokolade gemmer disse flotte fyldte chokolader på det lækreste kokosfyld. Opskriften giver en grundig vejledning til at temperere chokoladen i mikroovnen, så du får det rigtige knæk og blanke udseende på chokoladen.