☆ dk cupcakes ☆

179 Pins190 Følgere
cupcakes med flødebolleskum

cupcakes med flødebolleskum

Fantastiske chokolademuffins med en lækker midte af flydende karamel. En overraskelse af de gode!

Muffins med Dumle

Fantastiske chokolademuffins med en lækker midte af flydende karamel. En overraskelse af de gode!

Skildpaddemuffins - Opskrift-kage.dk

Skildpaddemuffins - Opskrift-kage.dk

På Instagram viste jeg nytårsdag et billede af kransekage muffins som jeg netop havde bagt og skulle have med nytårsaften og hvor jeg blev spurgt om jeg ville dele opskriften. Det vil jeg selvfølgelig

Nemme kransekage muffins (Bettina Holst Blog)

På Instagram viste jeg nytårsdag et billede af kransekage muffins som jeg netop havde bagt og skulle have med nytårsaften og hvor jeg blev spurgt om jeg ville dele opskriften. Det vil jeg selvfølgelig

<p>For et par uger siden, havde min dejlige mand fødselsdag ♥ Og selvfølgelig skulle han fejres med kage ♥ Jeg ved jo hvad han holder af og satte mig for at forsøge at sammensætte en ny kage som indeholder alt det han sætte højt, når jeg bager.. Det blev til denne …</p>

<p>For et par uger siden, havde min dejlige mand fødselsdag ♥ Og selvfølgelig skulle han fejres med kage ♥ Jeg ved jo hvad han holder af og satte mig for at forsøge at sammensætte en ny kage som indeholder alt det han sætte højt, når jeg bager.. Det blev til denne …</p>

Verdens lækreste makronmuffins m/chokolade

Verdens lækreste makronmuffins m/chokolade

Saftige muffins med nougat

Saftige muffins med nougat

Flødebolle skum frosting: 150 g sukker 75 g æggehvider (ca. 2 bægre af de past. fra Rema1000) 1/2 dl vand Sukker og vand i en gryde, når lagen når 110 grader, pisker du dine æggehvider helt stive, dog ikke knoldet. Lad koge til det når de 117 grader. Hæld det i en tynd stråle langsomt ned til de piskede æggehvider, samtidig med at du pisker videre. Fyr op for røremaskinen og lad det stå og piske længe.

Flødebolle skum frosting: 150 g sukker 75 g æggehvider (ca. 2 bægre af de past. fra Rema1000) 1/2 dl vand Sukker og vand i en gryde, når lagen når 110 grader, pisker du dine æggehvider helt stive, dog ikke knoldet. Lad koge til det når de 117 grader. Hæld det i en tynd stråle langsomt ned til de piskede æggehvider, samtidig med at du pisker videre. Fyr op for røremaskinen og lad det stå og piske længe.

Nutellamuffins med chokolademousse

Nutellamuffins med chokolademousse

Vaniljemuffins med jordbær og Swiss Buttercream Meringue

Vaniljemuffins med jordbær og Swiss Buttercream Meringue

Pinterest
Søg