Nem og let surdej
Jeg har længe villet i gang med at bage med surdej - og indtil nu med meget lidt held, desværre. Jeg har nemlig altid fundet, at min egen surdej var svær at holde liv i, og jeg har derfor en række mislykkede forsøg i bagagen. MEN - nu har jeg langt om længe fundet en surdej, der faktisk virker for mig. Det er et helt hyggeprojekt at starte sin egen surdej op. Det kan næsten sammenlignes med at få et nyt familiemedlem, der skal passes, fodres og holdes øje med. - Og det projekt står sådan set…
Surdej - sådan starter du en surdej og holder liv i den - Bagvrk.dk
Det er nemt at starte en surdej op. Det er heller ikke svært at holde liv i den. Læs her, hvordan du starter en surdej, og hvad du gør med den.
Lær at lave surdej med Det Danske Bagerlandshold -
Mange gode brød begynder med en surdej. Her får du 2 opskrifter på surdej fra Det Danske Bagerlandshold - en med rug og en med fuldkornshvede.
Surdej - opskrift og vejledning til nem hjemmelavet surdej
Det er ikke noget stort projekt at holde en surdej kørende, her er min opskrift og vejledning til hvordan det med surdej blev nemmere
Surdej til rugbrød (og andre grovbrød) Opskrift af Tina - Madformadelskere.dk
Fantastisk opskrift på Surdej til rugbrød (og andre grovbrød). Denne surdej bruger jeg når jeg bager rugbrød. Det er faktisk ikke svært at lave en surdej, dog kan det godt være lidt svært at holde den i live, især hvis man er lige så glemsom som mig. Derfor opbevarer jeg den i køleskabet, og tager den ud og fodrer den 1 gang om ugen eller hvis jeg har brugt af den. På den måde undgår jeg at den bliver alt for sur hvis jeg glemmer den. Der er mange måder at lave og holde en surdej, her får du…
Surdej – en nem opskrift på opstart og pasning - LifeByNan
Surdej – opskrift på hjemmelavet surdej
Her giver vi dig den bedste surdejsopskrift og de fedeste tips og tricks, så du let kan gebærde dig i surdejsverdenen. Det er slet ikke så svært, som mange tror.
Surdej til rugbrød (og andre grovbrød) Opskrift af Tina - Madformadelskere.dk
Fantastisk opskrift på Surdej til rugbrød (og andre grovbrød). Denne surdej bruger jeg når jeg bager rugbrød. Det er faktisk ikke svært at lave en surdej, dog kan det godt være lidt svært at holde den i live, især hvis man er lige så glemsom som mig. Derfor opbevarer jeg den i køleskabet, og tager den ud og fodrer den 1 gang om ugen eller hvis jeg har brugt af den. På den måde undgår jeg at den bliver alt for sur hvis jeg glemmer den. Der er mange måder at lave og holde en surdej, her får du…
Surdej - opskrift og vejledning til nem hjemmelavet surdej
Det er ikke noget stort projekt at holde en surdej kørende, her er min opskrift og vejledning til hvordan det med surdej blev nemmere
Surdej opskrift - Nem guide til at lave din egen surdej fra bunden
Surdej til at hæve og give dit brød smag!
Surdej
Denne opskrift på surdej er særligt udviklet til brug i privatkøkkenet. Bemærk: denne type surdej bruges mest for at fremme en fin, mildt syrlig smag, som giver brødet karakter, og ikke så meget for dens hæveevner. Derfor benytter vi i de fleste af vores brødopskrifter en kombination af surdej og en meget lille mængde gær.
Surdej opskrift – Se udførlig guide til opskrift på surdej
Det kan virke uoverskueligt at bage med surdej, men det er ikke så svært, som det kan lyde. Her finder du en guide til hvordan du starter en surdej, fodrer den op til bagning og opbevarer den.
Forlæng din surdejs levetid
Glemmer du ofte din surdej, så den når at blive kedelig og trist? Med dette simple trick, kan du nemt forlænge dens levetid.
Surdej – sådan laver man sin egen surdej nemt og enkelt (Valdemarsro)
I løbet af en del år efterhånden har jeg eksperimenteret med og brugt surdej, når jeg bager. Jeg har kasseret en del mislykket surdej og jeg har prøvet at bage brød med ALT for meget surdej, til min s