More ideas from Sanna

Parmesan, Yummy Food, Drink, Jul, Tornado Potato, Western Food, Food N, Green Foods, Danishes, Delicious Food, Christmas, Drinks, Drinking, Beverage

Æbleboller

Bolle opskrift med æble - se her

Julius+Sofabord+-+Hvid+-+Hvidt+sofabord+i+et+enkelt+design.+Et+flot+sofabord,+der+vil+give+en+lækker+klassisk+stil+med+et+moderne+touch.+Placer+sofabordet+ved+siden+af+sofaen+med+et+tæppe+under+for+et+fuldendt+look+i+stuen.

Julius+Sofabord+-+Hvid+-+Hvidt+sofabord+i+et+enkelt+design.+Et+flot+sofabord,+der+vil+give+en+lækker+klassisk+stil+med+et+moderne+touch.+Placer+sofabordet+ved+siden+af+sofaen+med+et+tæppe+under+for+et+fuldendt+look+i+stuen.

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Se min nemme opskrift på langtidshævede kærnemælksbrød, hvor dejen røres sammen med kærnemælk og manitoba hvedemel, og derefter hæver i otte timer.

Se min nemme opskrift på langtidshævede kærnemælksbrød, hvor dejen røres sammen med kærnemælk og manitoba hvedemel, og derefter hæver i otte timer.

Ølandshvedeboller lavet med surdej 16 stk. sværhedsgrad: let arbejdstid: 20 min æltetid: 15 min hævetid: ca 10 timer bagetid: ca. 15 min Opskrift på ølandshvededej 2 spsk surdej (min er på fuldkornshvede) 5 g gær 5 dl koldt vand 450 g økologisk hvedemel 120 g ølandshvedemel 17 g havsalt (evt. Maldon) TIP: Sørg for at …

Ølandshvedeboller lavet med surdej 16 stk. sværhedsgrad: let arbejdstid: 20 min æltetid: 15 min hævetid: ca 10 timer bagetid: ca. 15 min Opskrift på ølandshvededej 2 spsk surdej (min er på fuldkornshvede) 5 g gær 5 dl koldt vand 450 g økologisk hvedemel 120 g ølandshvedemel 17 g havsalt (evt. Maldon) TIP: Sørg for at …

Bullet Journal, Mental Health, Qoutes, Creative, Dating, Quotations, Quotes, True Words, Quote, A Quotes

Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...

Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...