Brød

10 Pins19 Følgere
100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Lækre og nemme koldhævede, italienske boller

Lækre og nemme koldhævede, italienske boller

Håndværkere – Morgenbrød ligesom dem fra bageren bare meget bedre!

Håndværkere – Morgenbrød ligesom dem fra bageren bare meget bedre!

Lette og luftige pølsehorn Erstat 100g hvedemel med 2x 50g grove melarter

Lette og luftige pølsehorn Erstat 100g hvedemel med 2x 50g grove melarter

Lenas kold hævede boller

Lenas kold hævede boller

Opskrift: Rundstykker, Skagenslapper, Håndværkere 50 g. Gær 20 g. Sukker 20 g. Salt 30 g. Margarine 1000 g. hvedemel 575 g. Vand ...

Opskrift: Rundstykker, Skagenslapper, Håndværkere 50 g. Gær 20 g. Sukker 20 g. Salt 30 g. Margarine 1000 g. hvedemel 575 g. Vand ...

Rundstykker fra Claus Meyers “Bageri”

Rundstykker fra Claus Meyers “Bageri”

Til klassiske arabiske fladbrød skal du blot bruge fire ingredienser – gær, vand, salt og mel. Få opskrift, billeder og serveringsforslag her.

Til klassiske arabiske fladbrød skal du blot bruge fire ingredienser – gær, vand, salt og mel. Få opskrift, billeder og serveringsforslag her.

Pinterest
Søg