Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Fyld kagedåsen med lækre citronspecier bagt efter denne fristende opskrift af selveste Mette Blomsterberg!

Danish butter cookies recipe by pastry chef Mette Blomsterberg. Very nice and light.

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Bag de lækre småkager med appelsin og mandler - de kan gemmes i en lufttæt dåse

Bag de lækre småkager med appelsin og mandler - de kan gemmes i en lufttæt dåse

Citronsmåkager med blå birkes

Citronsmåkager med blå birkes

Macaroons

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Blot tre ingredienser - æggehvide, rørsukker og kakao - og du har de dejligste kager. De kan spises, som de er, eller de kan knuses og bruges i en isdessert. Og så kan de gemmes rigtig længe.

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Åse Østerby fra Herning. Se hendes opskrift på småkager her

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Åse Østerby fra Herning. Se hendes opskrift på småkager her

Pinterest
Search