Pinterest

Madfars Livretter

20 Pins5 følgere
Madfars Livretter er et opskriftunivers med inspirerende nye retter til spisebordet. Opskrifterne er udviklet af Thomas "Madfar" Farsinsen – og de er alle lavet med kærlighed. Se flere opskrifter på saeby.com.
Endnu et klassisk stykke smørrebrød forvandlet til Madfars Livretter. En seriøs konkurrent til den danske sildemad. Makrel i saltlage på rugbrød med radiser, rødløg og hjemmelavet spicy karrysalat. Tag en skarp til og velbekomme!  Se opskrift i bio.

Endnu et klassisk stykke smørrebrød forvandlet til Madfars Livretter. En seriøs konkurrent til den danske sildemad. Makrel i saltlage på rugbrød med radiser, rødløg og hjemmelavet spicy karrysalat. Tag en skarp til og velbekomme! Se opskrift i bio.

Bagt pastinak al dente dyppet i knust bacon med rød peberfrugtcreme og sprøde ærteskud. God inspiration til en frisk og sund tallerken, der hurtigt kan bikses sammen til sultne maver. Se opskrift i bio.

Bagt pastinak al dente dyppet i knust bacon med rød peberfrugtcreme og sprøde ærteskud. God inspiration til en frisk og sund tallerken, der hurtigt kan bikses sammen til sultne maver. Se opskrift i bio.

Madfars fantastiske ’Pizza con Scrombo’. Scrombo betyder selvfølgelig makrel på italiensk. Makrellens fedme gør sig fremragende som et alternativ til tun-pizzaen, du sikkert kender i forvejen. Husk en pizzasten for det bedste sprøde resultat. Se opskrift i bio.

Madfars fantastiske ’Pizza con Scrombo’. Scrombo betyder selvfølgelig makrel på italiensk. Makrellens fedme gør sig fremragende som et alternativ til tun-pizzaen, du sikkert kender i forvejen. Husk en pizzasten for det bedste sprøde resultat. Se opskrift i bio.

Makrel og tang lyder måske spøjst, men det er en fantastiske maritim fusion mellem sunde råvarer og velkrydrede smagsnuancer. Bag dine egne øllebrødschips og smag makrel på en bund af knust kartoffel. Mums. Se opskrift i bio.

Makrel og tang lyder måske spøjst, men det er en fantastiske maritim fusion mellem sunde råvarer og velkrydrede smagsnuancer. Bag dine egne øllebrødschips og smag makrel på en bund af knust kartoffel. Mums. Se opskrift i bio.

Lynstegt streetfood i wok med rugnudler, makrel i saltlage og sweet chili. En super lækker frisk ret, der fusionerer lækre smagsnuancer fra det asiatiske køkken. Snit grønsagerne på et mandolinjern og svits derudaf. Chop chop! Se opskrift i bio.

Lynstegt streetfood i wok med rugnudler, makrel i saltlage og sweet chili. En super lækker frisk ret, der fusionerer lækre smagsnuancer fra det asiatiske køkken. Snit grønsagerne på et mandolinjern og svits derudaf. Chop chop! Se opskrift i bio.

Friske vietnamesiske forårsruller er Madfars unikke livret, der indfanger smagen af den fornemste spise fra et af Asiens bedste køkkener. Friske forårsruller, mango, forårsløg og tamarindip rullet stramt i rispapir. Nammenam from ’Nam. Se opskrift i bio.

Friske vietnamesiske forårsruller er Madfars unikke livret, der indfanger smagen af den fornemste spise fra et af Asiens bedste køkkener. Friske forårsruller, mango, forårsløg og tamarindip rullet stramt i rispapir. Nammenam from ’Nam. Se opskrift i bio.

Mexicansk-inspirerede fuldkorns tortillaer med salsa af rød peber chili, ruccola, tang og lime. Fisk og chili med limesaft er en frisk og spicy livret fra Madfars køkken. Se opskrift i bio.

Mexicansk-inspirerede fuldkorns tortillaer med salsa af rød peber chili, ruccola, tang og lime. Fisk og chili med limesaft er en frisk og spicy livret fra Madfars køkken. Se opskrift i bio.

Man skal aldrig undervurdere effekten af chorizo-pølse… Madfars nyeste livret er sprængfyldt med kraft og saft. Små chorizo-tern, hvidløg, cherrytomater og frisk timian. Lad det småsimre i et kvarter og server med revet parmesan og friske oregano. Se opskrift i bio.

Man skal aldrig undervurdere effekten af chorizo-pølse… Madfars nyeste livret er sprængfyldt med kraft og saft. Små chorizo-tern, hvidløg, cherrytomater og frisk timian. Lad det småsimre i et kvarter og server med revet parmesan og friske oregano. Se opskrift i bio.

Tag med Madfar til Italien med denne lækre pastaret med makrel i rapsolie. Fuldkorns pasta, sorte oliven, lime både, små spinatblade, forårsløg og gul karrycreme. Server med et italiensk landbrød. Buon appetito! Se opskrift i bio.

Tag med Madfar til Italien med denne lækre pastaret med makrel i rapsolie. Fuldkorns pasta, sorte oliven, lime både, små spinatblade, forårsløg og gul karrycreme. Server med et italiensk landbrød. Buon appetito! Se opskrift i bio.

Gratinerede pandekager med makrel i tomat. Fyld pandekagerne med makrel i tomat, lidt sød ananas, et drys tørret chili samt skallen og saften fra en lime. Rul sammen, drys med cheddarost, bag i ovnen ved 200 grader og server 20 minutter efter. Se opskrift i bio.

Gratinerede pandekager med makrel i tomat. Fyld pandekagerne med makrel i tomat, lidt sød ananas, et drys tørret chili samt skallen og saften fra en lime. Rul sammen, drys med cheddarost, bag i ovnen ved 200 grader og server 20 minutter efter. Se opskrift i bio.

Makrel souffle rullet i seranoskinke med safransauce og spæde grøntsager er en af Madfars opfindsomme livretter. Steg seranorullen let på panden og anret i safransaucen med grøntsager al dente. Egner sig fremragende som en sund og velsmagende hovedret. Se opskrift i bio.

Makrel souffle rullet i seranoskinke med safransauce og spæde grøntsager er en af Madfars opfindsomme livretter. Steg seranorullen let på panden og anret i safransaucen med grøntsager al dente. Egner sig fremragende som en sund og velsmagende hovedret. Se opskrift i bio.

Makrel og rødbede? Ah hva for noget? Bagte rødbeder, ristede græskarkerner, skovsyre og dryp af gedeostcreme giver fantastiske smagsnuancer til denne livret. Perfekt som spændende forret til middagsbordet. Se opskrift i bio.

Makrel og rødbede? Ah hva for noget? Bagte rødbeder, ristede græskarkerner, skovsyre og dryp af gedeostcreme giver fantastiske smagsnuancer til denne livret. Perfekt som spændende forret til middagsbordet. Se opskrift i bio.

Madfars luksusanretning til frokostbordet. Porcheret æg, kaviar og makrel i tomat på sprødt brød smurt med pannacotta smager så englene synger. Top den med tang eller din favorit krydderurt. Se opskrift i bio.

Madfars luksusanretning til frokostbordet. Porcheret æg, kaviar og makrel i tomat på sprødt brød smurt med pannacotta smager så englene synger. Top den med tang eller din favorit krydderurt. Se opskrift i bio.

Makrel med chilimayo på sprødt brød et nyt medlem af rugbrødsarsenalet, når der skal kræses om en lækker frokostret. Spice din chilimayo efter behov, rør den op med creme fraiche og top den med dild og rødløg. Se opskrift i bio.

Makrel med chilimayo på sprødt brød et nyt medlem af rugbrødsarsenalet, når der skal kræses om en lækker frokostret. Spice din chilimayo efter behov, rør den op med creme fraiche og top den med dild og rødløg. Se opskrift i bio.

Kartoffelmaden er en ægte dansk frokostklassiker, som Madfar har fortolket og givet sit eget friske pust. Makrel i rapsolie i selskab med lakrids, mangocreme m. chiliflager og salturt. Bum: Kartoffelmaden er som født på ny! Se opskrift i bio.

Kartoffelmaden er en ægte dansk frokostklassiker, som Madfar har fortolket og givet sit eget friske pust. Makrel i rapsolie i selskab med lakrids, mangocreme m. chiliflager og salturt. Bum: Kartoffelmaden er som født på ny! Se opskrift i bio.

Bliv hustandens nye stjernekok med lækre fishcakes panereret i panko rasp og hjemmelavet coleslaw. Panko rasp stammer fra Japan og giver en utrolig lækker og sprød panering med sine grove tekstur. Se opskrift i bio.

Bliv hustandens nye stjernekok med lækre fishcakes panereret i panko rasp og hjemmelavet coleslaw. Panko rasp stammer fra Japan og giver en utrolig lækker og sprød panering med sine grove tekstur. Se opskrift i bio.