Pinterest

Brød

Det her er min absolutte yndlings opskrift på boller. Det er koldhævede boller med gulerod i, vendt i kerner og nødder. Bløde inden i og sprøde udenpå.

Det her er min absolutte yndlings opskrift på boller. Det er koldhævede boller med gulerod i, vendt i kerner og nødder. Bløde inden i og sprøde udenpå.

Italienske grovboller med oregano, parmesan og paprika

Italienske grovboller med oregano, parmesan og paprika

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Lækre sprøde durumboller til frokosten. 50 g. Gær 1 l. Vand lunken 1 1/2 spsk. groft salt ca. 1 1/2 kg. Italiensk pizzamel Opløs gæren i vandet og kom mel og salt i. Ælt til dejen er smidig ca. 10 minutter. Stil til hævning i min. 30 minutter med et fugtigt viskestykke over. Form bøllerne…

Lækre sprøde durumboller til frokosten. 50 g. Gær 1 l. Vand lunken 1 1/2 spsk. groft salt ca. 1 1/2 kg. Italiensk pizzamel Opløs gæren i vandet og kom mel og salt i. Ælt til dejen er smidig ca. 10 minutter. Stil til hævning i min. 30 minutter med et fugtigt viskestykke over. Form bøllerne…

Lækre chokoladeboller uden sukker, med banan. Bollerne er bløde og søde og dejlig mættende

Lækre chokoladeboller uden sukker, med banan. Bollerne er bløde og søde og dejlig mættende

Køleskabsdej er en dej, du har stående i køleskabet ;-) Den kan stå der en uges tid, og du tager bare klatter af dejen med et par spiseskeer og sætter på bageplade, når du har lyst til nybagte og l…

Køleskabsdej er en dej, du har stående i køleskabet ;-) Den kan stå der en uges tid, og du tager bare klatter af dejen med et par spiseskeer og sætter på bageplade, når du har lyst til nybagte og l…

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

» MEGET NEMME MORGENBOLLER

» MEGET NEMME MORGENBOLLER

Disse skønne fiber muffins er sunde og smager godt. Ideelle til madpakken eller som supplement til en lækker grøntsagssuppe. Du kan bruge pulpen fra g juicen

Disse skønne fiber muffins er sunde og smager godt. Ideelle til madpakken eller som supplement til en lækker grøntsagssuppe. Du kan bruge pulpen fra g juicen

Mademoiselle Belle Soie: Verdens bedste brød

Mademoiselle Belle Soie: Verdens bedste brød

Rundstykker - Opskrift-kage.dk

Rundstykker - Opskrift-kage.dk

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

Dejligt hjemmebagt franskbrød med gulerødder, der giver en god smag og sikrer en saftig krumme.

Gulerodsbrød

Dejligt hjemmebagt franskbrød med gulerødder, der giver en god smag og sikrer en saftig krumme.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Garlic Parmesan Biscuits (Low Carb, Gluten-free) | Wholesome Yum

Garlic Parmesan Biscuits (Low Carb, Gluten-free) | Wholesome Yum