When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Køkken inspiration

Inspiration til dit nye køkken
·
33 Pins
 19w
Collection by
Praktisk bryggers/entre indretning, som ser roligt og elegant ud, når det er lukket, og hvor du kan åbne op for en masse praktiske organiserings- og opbevaringsmuligheder. På billedet ser du dørene Zerox HPL XT i Just Grey og Zerox FX i Fenix Blue. Se mere her: https://rotpunkt.dk/?utm_source=Social&utm_medium=Pinterest%20ads&utm_campaign=Inspiration

Interiør

1 Pin

Bæredygtigt køkken

1 Pin
Træskuffer og 26 forskellige farver inde i skabet får man uden merpris hos Rotpunkt Køkken
Klassisk og elegant sort landkøkken med flotte vitrineskabe

Trækøkken

3 Pins
Søger du et nyt køkken af højeste kvalitet med mulighed for selv at vælge farve, materialer, greb, uden at stå alene med de ofte uoverskuelige beslutninger, der skal træffes omkring et køkken? Så står Rotpunkt Køkken altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og tidløse køkkenløsninger. Gå på opdagelse i vores verden af farver, designs og kombinationer, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet. Udfyld formularen på hjemmesiden og vi kontakter dig.
Et køkken handler ikke længere kun om at lave mad.
Moderne køkkener indeholder især det sociale perspektiv, hvor hele familien kan samles i ét rum. Både til at spise selve aftensmaden, men især også for at hygge og have kvalitetstid sammen. Derudover er mulighederne så omfattende, at der ikke findes én bestemt stil. Det er i høj grad også trenden for nutidens køkkener, og noget vi går højt op i.

Nyt køkken

8 Pins
Flot Rotpunkt køkken med runde hjørner
#Køkken inspiration #trækøkken #lookinglækkert #Rotpunkt #nyt køkken #MesterWerk
Lækkert køkken i natur og fantastisk højskabslåge i højglans PVC. Bordplade i marmorlook

Køkken inspiration

3 Pins
Hos Rotpunkt Køkken hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige køkken alrum indretning med valg af farve, materialesammensætning og antal køkkenelementer. Vi giver dig mulighed for hele eller halve løsninger afhængigt af behov og tilbyder endvidere alt i tilbehør.

Sort køkken

1 Pin
Similar ideas popular now
Home Decor
Contemporary Kitchen