Louise Andersen

Louise Andersen

Louise Andersen
More ideas from Louise
Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.

Hjemmelavede forårsruller med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Guffeliguf.dk.

Squash frikadeller Squash frikadeller 1 squash, groftrevet 2 æg, store 1/2 - 1 dl groft grahamsmel, fuldkorn eller lign - havregryn er også godt 1/2 finthakket løg eller forårsløg, hvis de lige er i sæson 1 dl groftrevet cheddar ost salt og peber 1 spsk olivenolie Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Se om der måske skal mere mel eller havregryn i. Med en spiseske formes squashfrikadellerne på en bageplade med bagepapir. Ca en toppet spiseske til hver. Bag dem i ovnen ved 175 grader

Squash frikadeller Squash frikadeller 1 squash, groftrevet 2 æg, store 1/2 - 1 dl groft grahamsmel, fuldkorn eller lign - havregryn er også godt 1/2 finthakket løg eller forårsløg, hvis de lige er i sæson 1 dl groftrevet cheddar ost salt og peber 1 spsk olivenolie Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Se om der måske skal mere mel eller havregryn i. Med en spiseske formes squashfrikadellerne på en bageplade med bagepapir. Ca en toppet spiseske til hver. Bag dem i ovnen ved 175 grader

minipizza

I definitly have to try this one! Mini Tortilla Crust Pizzas Who said that cupcakes forms are used just for baking cupcakes? I love this recipe. I eat mini tortillas like sun-flower seeds. Very easy to make it, is suitable for a party with your friends.

I dag vil jeg dele endnu en opskrift fra min kogebog med jer. Der er ganske få opskrifter i bogen, jeg har delt på bloggen tidligere, men nogle enkelte favoritter har fundet plads blandt de andre 250 opskrifter. Denne lakseroulade er den opskrift, der er blevet vist aller flest ga....

Lakseroulade med spinat - Danish salmon roll with spinach

Greek Style Salmon with Avocado Tzatziki

Greek Style Salmon with Avocado Tzatziki - Salmon marinated in a tasty Greek style sauce with olive oil, lemon, garlic and oregano served topped with a cool and creamy avocado tzatziki.