Nem hjemmelavet bearnaise – der aldrig skiller

Hjemmelavet bearnaise og hemmeligheden til bearnaise der aldrig skiller

Jeg elsker culotte – og hvem gør egentlig ikke det? Hvis vegetarer vidste hvordan en perfekt culotte i virkeligheden smager – så ville de blive omvendt på stedet! Desværre har jeg mange…

Sådan får du din culotte perfekt – hver eneste gang!

Er altid i tvivl - så super tip :o) culotte-cutting

Når vi får kalkunbryst er det ALTID på den her måde, det smager simpelthen SÅ godt , og man får et lækkert saftigt kalkunbryst , i stedet...

Kalkunbryst: smør ind i honning, drys med timian, pak i bacon

Sådan får du din culotte perfekt – hver eneste gang! | Henriks Gamle Blog

Sådan får du din culotte perfekt – hver eneste gang!

Perfect culotte - interval frying how-to-do in Danish.

Jeg elsker culotte – og hvem gør egentlig ikke det? Hvis vegetarer vidste hvordan en perfekt culotte i virkeligheden smager – så ville de blive omvendt på stedet! Desværre har jeg mange…

Jeg elsker culotte – og hvem gør egentlig ikke det? Hvis vegetarer vidste hvordan en perfekt culotte i virkeligheden smager – så ville de blive omvendt på stedet! Desværre har jeg mange…

Langtidsstegt og saftig flæsesteg, der både er mør og har sprøde svær. Lag stegen hygge sig i ovnen, mens du hygger dig med noget andet. Langtidsstegning giver den bedste flæskesteg.

Langtidsstegt og saftig flæsesteg, der både er mør og har sprøde svær. Lag stegen hygge sig i ovnen, mens du hygger dig med noget andet. Langtidsstegning giver den bedste flæskesteg.

Sådan laver du den perfekte okseculotte i ovn. Culotten brunes først af på panden, og steges derefter færdig i ovnen, hvor stegen skal have en kernetemperatur på 56 grader. Foto: Guffeliguf.dk.

Okseculotte - guide til den perfekte culotte og god sovs

Cuvette kan steges helt mør ved længere tid i ovnen, og her er den bedste opskrift på langtidsstegning af oksecuvette. Med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.

Cuvette kan steges helt mør ved længere tid i ovnen, og her er den bedste opskrift på langtidsstegning af oksecuvette. Med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.


More ideas
Pinterest
Search