Flere idéer fra T
This Mashed Cauliflower and Spinach is a quick and easy way to eat your veggies. (Easy to adapt to Whole30.)

This Mashed Cauliflower and Spinach is a quick and easy way to eat your veggies. (Easy to adapt to Whole30.)

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Farverig og lækker pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Salaten ser indbydende ud, og den kan den bruges som tilbehør til det meste.

Braided Basil Pesto Bread

Braided Basil Pesto Bread

Repost fra @najatolsing jeg er vild med det hele..... Jagter pt en gl pladespiller.... Råb højt hvis du har en stående #inspiration #iglove

Repost fra @najatolsing jeg er vild med det hele..... Jagter pt en gl pladespiller.... Råb højt hvis du har en stående #inspiration #iglove

Vi har fået nyt op i spisestuen. Min gamle B&O pladespiller, som oprindeligt er min fars fra hans ungdom, har fået sig en ny plads. Egentlig har den ikke rigtig haft en plads efter flytningen, …

Vi har fået nyt op i spisestuen. Min gamle B&O pladespiller, som oprindeligt er min fars fra hans ungdom, har fået sig en ny plads. Egentlig har den ikke rigtig haft en plads efter flytningen, …

/
Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fiskeburger med krydderurte dressing ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Fiskeburger med krydderurte dressing ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Blomkålscouscous med persille, citron og saltede mandler - Madbanditten

Blomkålscouscous med persille, citron og saltede mandler - Madbanditten