FOOD || aftensmad

Collection by Rikke Rasmussen • Last updated 6 days ago

127 
Pins
Rikke Rasmussen

Stroganoff med kylling - opskrift på den lækre klassiker lavet med kylling

Denne opskrift på stroganoff med kylling er jo en variant af den populære Boeuf Stroganoff men hvor kødet er byttet til kylling. Det giver en lidt lettere ret, som også er hurtigere at lave, fordi kødet ikke skal simres mørt på samme måde som i den originale ret. Og så giver det bare en superlækker gryderet med kylling, som man kan bruge både i hverdagen og i weekenden. Stroganoff med kylling – altid et hit! Herhjemme er gryderetter jo altid i høj kurs og alt med sovs er populært. Og det er…

Tyrkisk pide med oksekød

·
6 reviews
·
2 hours
·

Prøv vore opskrift på en lækker og sprød Tyrkisk pide med oksekød. Super lækket alternativ til den klassike pizza. Masser af smag og virkelig nemt at lave.

Thaisuppe med rejer - den bedste opskrift | Mummum.dk

·
62 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på den bedste hjemmelavede thaisuppe med rejer. Lavet på kokosmælk og rød karrypasta, så er det nem og let hverdagsmad. Den er så lækker til aftensmad.

Fattigmands tournedos med ris - Kødboller i flødesauce | Mummum.dk

·
68 reviews
·
70 minutes
·

Opskrift på en virkelig skøn ret med kødboller af svinekød ala frikadeller svøbt i bacon i en cremet tomatflødesauce med cocktailpølser og champignon serveret med ris.

Kartoffelsalat Med Bagte Peberfrugter, Feta, Rucola Og Mandler Med Karry

Lækker kartoffelsalat med peberfrugt, feta, rucola og karameliseret mandler med karry. Opskriften er til 4 personer, hvis der ikke er andet tilbehør til. Er kartoffelsalaten blot tilbehør, så er der til 6 personer i hvert fald.

Spicy oksekødssuppe med pasta

Selv om sneen atter er væk fra lille Danmark, så er der stadig råkoldt udenfor. Med dagstemperaturer, der ikke sniger sig ret langt over 5 grader, skal der indimellem noget mad til, som kan give varmen. Supper er altid gode at varme sig på, og når de får lidt hjælp fra nogle varme krydderier, så er der ikke et øje tørt. Min spicy oksekødssuppe er meget mættende, fordi den indeholder både kød, rodfrugter og fuldkornspasta - i rigelige mængder. Det er altså ikke en tynd, pjasket consommé, som…

One pot pasta med hakket oksekød og bacon- cremet, nem og lækker

one pot pasta med kødsovs og bacon er det bedste koncept. Alt i en gryde, masser af smag og et minimum at opvask. Vi er vilde med det hos os. Opskrift her.

Cremet ‘thai kylling’ med rød karry & kokosmælk

Dette er en super nem ret, der hverken kræver meget forberedelse eller tid i sig selv at tilberede. :D Retten er fyldt med en masse forskellige grøntsager, der kan varieres i det uendelige, alt eft…

Cremet spaghetti med kylling rulle - opskrift med hakket kylling, super lækker opskrift #Hashtagmor

Millionbøf burger med spejlæg

Lækker snasket burger toppet med lækker millionbøf, spejlæg, bløde søde løg og syltede agurker.

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler. – #Hashtagmor

·
1 review
·
50 minutes
·

Super skøn ret med lækker saftig kylling der svømmer i pikantsovs med tilbehør af ovnkartofler.