Rikke Nymann
Flere idéer fra Rikke
Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Denne kage har min mor lavet mange gange, så jeg fik opskriften fra hendes lille kogebog. Nogle kalder den "den store frugttærte" eller bare...

Denne kage har min mor lavet mange gange, så jeg fik opskriften fra hendes lille kogebog. Nogle kalder den "den store frugttærte" eller bare...

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jeg har samlet 20 lækre salater og tilbehør til grillmad. Masser af inspiration til skønne salater og grønt tilbehør - perfekt til sommerdage og grillhygge.

Jeg har samlet 20 lækre salater og tilbehør til grillmad. Masser af inspiration til skønne salater og grønt tilbehør - perfekt til sommerdage og grillhygge.

Painted rock  Heart by PlaceForYou on Etsy

Painted rock Heart by PlaceForYou on Etsy

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas

Mad på 4 sal: Nem cheesecake i glas

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

- Reproducción de suculentas ./tcc/

- Reproducción de suculentas ./tcc/