Rikke Kirkegaard Jensen

Rikke Kirkegaard Jensen

Rikke Kirkegaard Jensen
Flere idéer fra Rikke Kirkegaard
appetizers

appetizers

Wedding cocktail hour food idea - melon, blue cheese, prosciutto & basil canapés {Courtesy of The Pretty Blog}

Wedding cocktail hour food idea - melon, blue cheese, prosciutto & basil canapés {Courtesy of The Pretty Blog}

Watermelon and Goat Cheese Appetizer

Watermelon and Goat Cheese Appetizer

Watermelon and feta bites | appetizer til velkomstdrinks eller en nem forret inden sommerens grillmad

Watermelon and feta bites | appetizer til velkomstdrinks eller en nem forret inden sommerens grillmad

40 Romantic and Timeless Green Wedding Color Ideas | http://www.deerpearlflowers.com/romantic-and-timeless-green-wedding-color-ideas/

40 Romantic and Timeless Green Wedding Color Ideas | http://www.deerpearlflowers.com/romantic-and-timeless-green-wedding-color-ideas/

Yellow with a Zing of Lemon - Weddings by JDK Floral Design

Yellow with a Zing of Lemon - Weddings by JDK Floral Design

Borddekoration blomster vase

Borddekoration blomster vase

Fruchtig, frische Sommer Tischdeko… Was für tolle, frische Farben… dieses Gelb und Grün mit Weiß kombiniert… da wirds einem gleich angenehmer, bei heißen Sommertagen ( wenn sie de…

Fruchtig, frische Sommer Tischdeko… Was für tolle, frische Farben… dieses Gelb und Grün mit Weiß kombiniert… da wirds einem gleich angenehmer, bei heißen Sommertagen ( wenn sie de…

simple, inexpensive and beautiful centerpiece idea

simple, inexpensive and beautiful centerpiece idea

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.