Bagværk

42 Pins22 Følgere
Irish Cheddar and Bacon Soda Bread - A twist on traditional soda bread, this crusty Irish cheddar and bacon soda bread recipe is packed with melted cheese, savory meat and scallions. via @foodiegavin

Cheddar and Bacon Irish Soda Bread

Irish Cheddar and Bacon Soda Bread - A twist on traditional soda bread, this crusty Irish cheddar and bacon soda bread recipe is packed with melted cheese, savory meat and scallions. via @foodiegavin

Garlic Parmesan Breadsticks - I will definitely be giving these a go with a vegetarian Parmesan substitute!

Garlic Parmesan Breadsticks

Garlic Parmesan Breadsticks - I will definitely be giving these a go with a vegetarian Parmesan substitute!

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Hurtige og luftige øl-boller på spelt (uden surdej)

Hurtige og luftige øl-boller på spelt (uden surdej)

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Brød i stegeso - FamilieJournal.dk Mobil

Brød i stegeso - FamilieJournal.dk Mobil

Grovbrød. Brødet på billederne blev bagt med hvedemel fra De 5 Gaarde, hvor nogle af skaldelene er malet med – derfor er det mørkere end almindeligt hvedebrød. - Foto: Rune Pedersen

Jim Laheys perfekte brød

Grovbrød. Brødet på billederne blev bagt med hvedemel fra De 5 Gaarde, hvor nogle af skaldelene er malet med – derfor er det mørkere end almindeligt hvedebrød. - Foto: Rune Pedersen

Luftige og sprøde koldhævede boller - Anne au Chocolat (Danish recipe)

Luftige og sprøde koldhævede boller - Anne au Chocolat (Danish recipe)

Boller med havregrød

Boller med havregrød

Boller. Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen!

Boller. Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen!

Pinterest
Søg