Rigmor Morth
Flere idéer fra Rigmor
Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Kringle med marcipan og mandler, billede 4

Kringle med marcipan og mandler, billede 4

Denne tomatsuppe får vi en gang om ugen hele vinteren. Den smager rigtig dejligt og er hurtig at lave. De to dåser tomat, kan...

Denne tomatsuppe får vi en gang om ugen hele vinteren. Den smager rigtig dejligt og er hurtig at lave. De to dåser tomat, kan...

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Grøntsagsfrikadeller: et halvt hovede finthakket broccoli, en halv revet squash (pres væsken ud med hænderne), 2 hakkede løg, 3 hakkede hvidløg, 2 æg, 1 dl fuldkornsmel, 1 spsk sesamfrø, salt og peber blandes og steges som frikadeller i en blanding af smør og olie. God weekend! ☀️/Katrine

Linsedeller

Linsedeller

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Low-carb kiks – bedre end digestive – Grill & Kokkerier

Low-carb kiks – bedre end digestive – Grill & Kokkerier

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..