Astrid Reinhold Kildemoes

Astrid Reinhold Kildemoes

Astrid Reinhold Kildemoes
More ideas from Astrid
Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

317_punatulkku.jpg 575×477 pikseliä

317_punatulkku.jpg 575×477 pikseliä

Müslibarer uden sukker

Müslibarer uden sukker - My Place for Cakes

Johannes sutsko i rulam blev en succes, så nu deler jeg mønstret med jer. Det er bare et billede (A4), da det ikke er muligt at til...

Johannes sutsko i rulam blev en succes, så nu deler jeg mønstret med jer. Det er bare et billede (A4), da det ikke er muligt at til...

Det første indlæg til "sy til din baby" bliver et strikkeprojekt som har ligget på trapperne i en uges tid. Jeg har nemlig fået to forespø...

Det første indlæg til "sy til din baby" bliver et strikkeprojekt som har ligget på trapperne i en uges tid. Jeg har nemlig fået to forespø...

Saltet dadelkaramel tærte er en himmelsk mundfuld af sprød nøddebund, saltet dadelkaramel og et blødt og cremet lag chokolademousse.

Saltet dadelkaramel tærte er en himmelsk mundfuld af sprød nøddebund, saltet dadelkaramel og et blødt og cremet lag chokolademousse.

Mine yndlingskager fra min tid som bagerjomfru. Her bagt på en klassisk mørdejsbund, smurt med hindbærmarmelade og toppet med en masse lavet på mandelmel

Makronsnitter uden marcipan - recipe in Danish from Opskrift-kage.