Mad

Collection by Karin Rasmussen

7 
Pins
Karin Rasmussen
Lakseroulade med spinat - Danish salmon roll with spinach Salmon Roll, Good Food, Yummy Food, Healthy Food, Scandinavian Food, Danish Food, Recipes From Heaven, Fish Dishes, Food Festival

Lakseroulade med spinat - Nem opskrift på lækker forret

Min opskrift på lakseroulade med spinat er både nem og let at tilberede. Du kan både servere lakserouladen til forret eller som en let hovedret til to.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit. Tapas Menu, Danish Food, Mini Foods, Recipe Images, Everyday Food, Light Recipes, Food Inspiration, Love Food, Cravings

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat | Persilles blog Food N, Good Food, Yummy Food, Food And Drink, Danish Food, Pork Chops, Carne, Cravings, Bacon

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog

Jeg har måske skrevet det før, men jeg gider altså ikke de der 1½-2 cm tynde svinekoteletter, som er den typiske tykkelse på en supermarked-kotelet. De er næsten umulige at stege ordentligt - enten får de ikke en god stegeskorpe eller så er bliver de fuldstændig dødstegte og så tørre, at de hviner m

Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej. Til en portion beignetdej skal du bruge: 100 gram hvedemel 1,5 deciliter mælk 2 hele Beignets, Side Recipes, Brunch Recipes, Tapas, China Food, Danish Food, Fish Dishes, Onion Rings, Fish And Seafood

Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej. Til en portion beignetdej skal du bruge: 100 gram hvedemel 1,5 deciliter mælk 2 hele

Her er ugens madplan! Prime Rib Cooking Times, Frisk, Entrees, Tapas, Steak, Brunch, Pork, Yummy Food, Favorite Recipes

Opskrift på langtidsstegt oksetyndsteg, der i forvejen marineres med timian og hvidløg. Derefter steges den ved 150 grader i ovnen. Til langtidsstegt oksetyndsteg skal du bruge (til fire personer):…

Pinterest