When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Mad

Collection by Karin Rasmussen

7 
Pins
Foodiefying Easy Snacks, Easy Healthy Recipes, Veggie Recipes, Vegetarian Recipes, Cooking Recipes, I Love Food, Good Food, Yummy Food, Scandinavian Food

Nemme og sunde broccolihapsere med ost og rasp - Foodiefying

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Lakseroulade med spinat - Danish salmon roll with spinach Good Food, Yummy Food, Tasty, Healthy Food, Scandinavian Food, Danish Food, Recipes From Heaven, Fish Dishes, Dairy Free Recipes

Lakseroulade med spinat - Nem opskrift på lækker forret

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Lakseroulade er en nem, lækker og dekorativ forret, der altid imponerer. Bunden laves af hakket spinat, og den fyldes med røget laks og en creme af flødeost, inden den rulles sammen. Da lakserouladen skal sætte sig på køl, kan forretten kan let forberedes dagen forinden, den skal servereres. Så skal den blot skæres ud og anrettes, når gæsterne ankommer.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit. Tapas Menu, Danish Food, Mini Foods, Snack Recipes, Healthy Recipes, Everyday Food, Light Recipes, Food Inspiration, Love Food

Sprød skinkestang - LANDMANDSLIV

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat | Persilles blog Food N, Good Food, Food And Drink, Yummy Food, Danish Food, Pork Chops, Carne, Cravings, Dinner Recipes

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog

Jeg har måske skrevet det før, men jeg gider altså ikke de der 1½-2 cm tynde svinekoteletter, som er den typiske tykkelse på en supermarked-kotelet. De er næsten umulige at stege ordentligt - enten får de ikke en god stegeskorpe eller så er bliver de fuldstændig dødstegte og så tørre, at

Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej. Til en portion beignetdej skal du bruge: 100 gram hvedemel 1,5 deciliter mælk 2 hele Beignets, Side Recipes, Brunch Recipes, Tapas, China Food, Danish Food, Food Goals, Fish Dishes, Fish And Seafood

Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej. Til en portion beignetdej skal du bruge: 100 gram hvedemel 1,5 deciliter mælk 2 hele

Her er ugens madplan! Prime Rib Cooking Times, Frisk, Entrees, Tapas, Steak, Brunch, Pork, Food And Drink, Yummy Food

Opskrift på langtidsstegt oksetyndsteg, der i forvejen marineres med timian og hvidløg. Derefter steges den ved 150 grader i ovnen. Til langtidsstegt oksetyndsteg skal du bruge (til fire personer):…