Mad opskrifter

Collection by Signe Rasmussen • Last updated 4 days ago

74 
Pins
0:17

Easy Tortilla

Peinirli

·
83 reviews
·
15.5 hours
·

Her får du en anderledes opskrift på pizza, nemlig opskrift på peinirli. En lækker ubådsformet pizza med kartoffel, mozzarella. pesto og serranoskinke.

Cremet pasta med kylling - nem hverdagsmad

·
6 reviews
·
30 minutes
·

Nem, hurtig og afsindsigt god aftensmad. Denne pastaret har masser af grønt sammen med en lækker cremet sauce. Vælg din foretrukne pasta til.

Indisk dahl – Opskrift på indisk vegetar gryderet | Mummum.dk

·
22 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på indisk dahl, som er let og sund aftensmad. Det er en af de absolut bedste vegetarretter og det er jo egentlig en indisk gryderet, da den består af røde linser, løg, hvidløg og gulerødder blandt andet. Vi plejer at servere den sammen med ris, men man kan også sagtens spise den som den er, evt. med en klat kold creme fraiche og lidt saltede nødder på toppen.

Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær

Kylling Crunch Wraps

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Lækre kylling crunch wraps.

Pizza Lunch Bites Med Skinke

Jeg har før lavet min egen udgave af lunch bites med kylling her på bloggen og nu blev det tid til en pizzaudgave med skinke! De er vildt lækre! 8 stks (men der er fyld nok til 12 – så du kan købe en ekstra…

Sprøde knuste kartofler med hjemmelavet hvidløgssmør og parmesan ⋆ BY DIANAWI

Bagekartofler er mit foretrukne valg, når jeg skal lave knuste kartofler. De bliver dejlig sprøde udenpå og bløde indeni. Knuste kartofler smager bedst på dagen, men kan sagtens spises opvarmede dagen efter.

Squashspaghetti med tomater og ricotta

Det tager ingen tid at lave en lækker omgang squashspaghetti, og det smager forrygende sammen med tomater og ost.

Pommes Anna - Den Bedste Opskrift På Pommes Anna

·
8 reviews
·
2 hours
·

Den bedste opskrift på pommes anna. Kartofler i lag med smør og timian og herefter stegt sprøde. Få opskriften på de bedste pommes anna her.

Fyldt aubergine med ricotta i tomatsauce | Rigeligtsmør.dk

·
1 review
·

Aubergine er typisk brugt i moussaka eller ratatouille, men her har jeg lavet små ruller af fyldt aubergine med ricotta i en intens tomatsauce.

Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce | Femina

·
10 reviews
·
30 minutes
·

Når comfortfood er det eneste, man trænger til, er pasta i flødesauce lige sagen. Her får du opskriften på pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

Opskrift på vegetarisk panang med kokosmælk, rød karry og peanut butter

Super lækker, cremet og meget smagsintens vegetarisk panang baseret på forskellige grøntsager, kokosmælk, rød karry og peanut butter. Vegetarisk, sundt og færdig på kun cirka 35 minutter!