Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Korn, French Loaf, Salts, Bread Cake, Bread Bun, Baking Breads, Cake Baking, Lunches, Homemade

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Her får du et hurtigt tip til hvordan man kan speed-bage franskbrød brød og boller. Tricket er tykmælk, som erstatter surdej og et andet trick er koldthævnings-princippet, så du slipper for at ælte og trille. I weekenden

Her får du et hurtigt tip til hvordan man kan speed-bage franskbrød brød og boller. Tricket er tykmælk, som erstatter surdej og et andet trick er koldthævnings-princippet, så du slipper for at ælte og trille. I weekenden

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

i går bagte jeg et meget meget lækkert og blødt kartoffelbrød. det er nemt at lave, og har en sød smag af honning. umiddelbart lyder det måske lidt skørt, med et franskbrød med kartoffel, men kartoflerne gør brødet blødt og saftig, og sammen med honningsmagen er det helt kanon! jeg gav de....

i går bagte jeg et meget meget lækkert og blødt kartoffelbrød. det er nemt at lave, og har en sød smag af honning. umiddelbart lyder det måske lidt skørt, med et franskbrød med kartoffel, men kartoflerne gør brødet blødt og saftig, og sammen med honningsmagen er det helt kanon! jeg gav de....

Miss Mette: Rugklapper

Miss Mette: Rugklapper

Crunchy Tiger Bread

Crunchy Tiger Bread is bread with a crust of rice flour paste that cracks during baking and will look like a tiger print. We call this a tiger bread.

Bananbrød med blåbær. 12 små rugbrødsforme eller 1 stor rugbrødsform: 125 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel 100 g hvedemel 50 g havregryn 2 tsk. bagepulver 2 tsk. natron 1/2 tsk. salt 2 æg 1 spsk. rapsolie 2 spsk. skyr/yoghurt 4 meget modne bananer 250 g blåbær, frosne

Bananbrød med blåbær. 12 små rugbrødsforme eller 1 stor rugbrødsform: 125 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel 100 g hvedemel 50 g havregryn 2 tsk. bagepulver 2 tsk. natron 1/2 tsk. salt 2 æg 1 spsk. rapsolie 2 spsk. skyr/yoghurt 4 meget modne bananer 250 g blåbær, frosne

Pinterest
Search