Randi Brosbøl

Randi Brosbøl

Randi Brosbøl
Flere idéer fra Randi
Den elskede klassiker har fået et sundt twist og er blevet fyldt med herlige grøntsager og fedtfattig madlavningsfløde i stedet for den fuldfede af slagsen.

Den elskede klassiker har fået et sundt twist og er blevet fyldt med herlige grøntsager og fedtfattig madlavningsfløde i stedet for den fuldfede af slagsen.

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

Virkelig lækker gryderet med kylling, sprød bacon og en suveræn paprikasovs.

prøv med jordbær eller hindbær

prøv med jordbær eller hindbær

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her er en version af broccolisalat som er knap så fed som man ellers tit får dem. 2 stk. Broccoli i buketter og balanceret 1 bakke vindruer vasket og halveret 1 håndfuld solsikkekerner 1 pakke færdigstegt bacon drys (fås i Føtex og gør altså det hele lidt nemmer) Dressing: 5 dl. cheasy fraiche 6 %,…

Her er en version af broccolisalat som er knap så fed som man ellers tit får dem. 2 stk. Broccoli i buketter og balanceret 1 bakke vindruer vasket og halveret 1 håndfuld solsikkekerner 1 pakke færdigstegt bacon drys (fås i Føtex og gør altså det hele lidt nemmer) Dressing: 5 dl. cheasy fraiche 6 %,…

Euphorbia polychroma: An undemanding perennial, Euphorbia polychroma offers a pleasing contrast of colors on a neat, almost architectural form. It grows to about 15in and produces a splendid show in May from bright yellow bracts. Their color is long lasting, but changes to rose-bronze as they age above the green foliage. A sensational ground cover plant or accent in a sunny garden. Quite tolerant of hot, dry conditions (but not the heat and humidity of the South).

Euphorbia polychroma: An undemanding perennial, Euphorbia polychroma offers a pleasing contrast of colors on a neat, almost architectural form. It grows to about 15in and produces a splendid show in May from bright yellow bracts. Their color is long lasting, but changes to rose-bronze as they age above the green foliage. A sensational ground cover plant or accent in a sunny garden. Quite tolerant of hot, dry conditions (but not the heat and humidity of the South).

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …