Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

De lyserøde syltede rødløg er både smukt og lækkert tilbehør til mange forskellige retter. Lige fra fisk og supper til kød og oste. Og så er det nemt at lave.

Syltede rødløg

Jeg havde ellers planlagt et indlæg om hverdagsmad med ekstra smør, men det tror jeg lige, vi venter med. I stedet tager vi i dag fat på noget helt ufarligt, nemlig blomkål. Blomkål diskuterer vi mig

Blomkålscouscous med persille, citron og saltede mandler

Sprøde maste kartofler som bages i ovnen. De er nemme at lave og passer som tilbehør til det meste kød. Se opskriften på sprøde maste kartofler her.

Nemme at lave og god tilbehør til det meste kød.


More ideas
Pinterest
Search