RACHEL Møller

RACHEL Møller

RACHEL Møller
More ideas from RACHEL
Denne æbledessert består af karamelliseret æblefromage overtrukket med glaze på en makronbund og gemmer på karamelliseret æblepuré i midten af kagen.

Denne æbledessert består af karamelliseret æblefromage overtrukket med glaze på en makronbund og gemmer på karamelliseret æblepuré i midten af kagen.

Skønne moussebomber med hvid chokolademousse og passions mousse midte og sprød bund. Overtrukket med smuk gul glaze. Nem at lave, et must try.

Skønne moussebomber med hvid chokolademousse og passions mousse midte og sprød bund. Overtrukket med smuk gul glaze. Nem at lave, et must try.

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter