Ungdomsbøger

7 Pins55 Followers
"Sidst på vinteren i mit 17. år kom min mor frem til, at jeg var deprimeret. Hun baserede sin diagnose på, at jeg næsten aldrig kom ud af huset, lå det meste af tiden i min seng, læste den samme bog igen og igen, spiste meget lidt og brugte ret meget af min tid på at tænke over døden.”  En flænge i himlen er en roman om alt det største og smukkeste i livet. Hazel har i flere år levet med en alvorlig sygdom og føler sig som en granat, der snart vil detonere. Men så møder hun Augustus.

En flænge i himlen af John Green (Bog)

På en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før.   Samtidig opsætter  Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle  high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson'er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv.

Will Grayson, Will Grayson de John Green y David Levithan (Nube de Tinta)

15-årige Martine har på Instagram fundet sin helt egen kombination af Instagram og blog, hvor hun hver dag skriver til piger på 10-16 år om det, der er mest spændende i et pige-teenageliv:  Ting, man kan lave med sine veninder Lækre opskrifter på mad, kager og drinks Hyggelige DIY-projekter Pakkelister til ferie, sport og sleepover Ansigtsmasker og bodyscrub, man selv kan lave Idéer til at gøre løbetur og træning sjovere Inspiration til en wellness-dag Indretning af værelset.

15-årige Martine har på Instagram fundet sin helt egen kombination af Instagram og blog, hvor hun hver dag skriver til piger på 10-16 år om det, der er mest spændende i et pige-teenageliv: Ting, man kan lave med sine veninder Lækre opskrifter på mad, kager og drinks Hyggelige DIY-projekter Pakkelister til ferie, sport og sleepover Ansigtsmasker og bodyscrub, man selv kan lave Idéer til at gøre løbetur og træning sjovere Inspiration til en wellness-dag Indretning af værelset.

Tindrende hvide snedriver, de fineste gaver, kulørte små juletræskæder, der glitrer i de faldende fnug. En snestorm juleaften forvandler en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film. Eller - i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et karruselsvimlende kys fra en charmerende fremmed, men i Let it snow er intet helt normalt.

I enjoyed this book so much Let it Snow- three stories by John Green, Maureen Johnson and Lauren Myracle

Sukker af Gitte Løkkegaard er en ungdomsroman om sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder.

Sukker af Gitte Løkkegaard er en ungdomsroman om sex, jalousi, kærlighed og mørke hemmeligheder.

Pinterest
Search