Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Balsamic Thyme Mushroom Bruschetta - quick 10-Minute recipe is perfect for breakfast, lunch or snack.

Balsamic Thyme Mushroom Bruschetta

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolisalat med feta og græskarkerner (Recipe in Danish) Broccolisalat with feta and pumpkin seeds

Det er vist på tide at få skrevet om maden fra nytårsaften. Og jeg må hellere starte med forretten, som bestod af 4 forskellige slags kanapeer. Som udgangspunkt ville jeg bare have lavet en enkelt …

Nytårsforret: 4 slags kanapeer med fisk og skaldyr

Nemme og lækre (sunde) pandekager med banan og havregryn. De kan bruges både til morgenmad, brunch, dessert eller kolde i madpakken.

Nemme og lækre (sunde) pandekager med banan og havregryn. De kan bruges både til morgenmad, brunch, dessert eller kolde i madpakken.

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

Opskrift (ca. 15 blinis): Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningHønsesalat:3 stk. kyllingebryst1 tsk. karrysalt/peber2 stænger forårsløg100 g. ananas i tern30 g. soltørrede tomater200 g. cremefraiche

Opskrift (ca. 15 blinis): Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningHønsesalat:3 stk. kyllingebryst1 tsk. karrysalt/peber2 stænger forårsløg100 g. ananas i tern30 g. soltørrede tomater200 g. cremefraiche

Da jeg var hjemme hos min søster for at passe børn for noget tid siden, havde hun lavet denne prægtige ret til mig og ungerne. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu…

Da jeg var hjemme hos min søster for at passe børn for noget tid siden, havde hun lavet denne prægtige ret til mig og ungerne. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu…

Fløjlsblød og luftig pannacotta med blåbær. Nem og lækker gæstedessert.

Fløjlsblød og luftig pannacotta med blåbær. Nem og lækker gæstedessert.

Grøntsagsfad er både sundt og smager godt på samme tid. Dette grøntsagsfad med hytteost og æg, er både egnet til børn og voksne.

Grøntsagsfad er både sundt og smager godt på samme tid. Dette grøntsagsfad med hytteost og æg, er både egnet til børn og voksne.

Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

På det sidste har jeg haft voldsomt lyst til en omgang maskeret blomkål eller kold blomkålsret, som det hedder her i huset. Rigtig sommermad. Det må skyldes det lune forårsvejr, vi pludselig har fået. Desværre er det jo ikke just sæson for blomkål. Jeg synes, de sidste jeg har forsøgt mig med, har været noget …

På det sidste har jeg haft voldsomt lyst til en omgang maskeret blomkål eller kold blomkålsret, som det hedder her i huset. Rigtig sommermad. Det må skyldes det lune forårsvejr, vi pludselig har fået. Desværre er det jo ikke just sæson for blomkål. Jeg synes, de sidste jeg har forsøgt mig med, har været noget …

Pinterest
Search