Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Mano Morgenmadsskål Pink   En diskret pink farve dækker Mano-skålens organiske, drømmende formsprog. De let svungne linjer og elegant drejede silhuetter harmonerer yndefuldt med skålens delikate, feminine farve. Dæk et betagende pastelfarvet morgenbord med Mano-seriens sarte toner af støvede gul, delikat turkis og en kølig hvid. Lad den lille Mano-skål være en fantastisk designoverraskelse i køkkenskabet.

Mano Morgenmadsskål Pink En diskret pink farve dækker Mano-skålens organiske, drømmende formsprog. De let svungne linjer og elegant drejede silhuetter harmonerer yndefuldt med skålens delikate, feminine farve. Dæk et betagende pastelfarvet morgenbord med Mano-seriens sarte toner af støvede gul, delikat turkis og en kølig hvid. Lad den lille Mano-skål være en fantastisk designoverraskelse i køkkenskabet.

Mano Morgenmadsskål Sort   Den levende, svungne form med legende lette og yndefulde linjer pryder den fine Mano-skål, der er perfekt til at indtage morgenens første måltid af. Den knaldsorte Mano-skål er et stilsikkert valg, hvis man endnu ikke tør våge sig ud i at mikse Mano-seriens fantastiske farveunivers. Brug den sorte skål i selskab med den kølige hvide farve, og vælg en enkelt eller to iøjnefaldende farver til køkkenet.

Mano Morgenmadsskål Sort Den levende, svungne form med legende lette og yndefulde linjer pryder den fine Mano-skål, der er perfekt til at indtage morgenens første måltid af. Den knaldsorte Mano-skål er et stilsikkert valg, hvis man endnu ikke tør våge sig ud i at mikse Mano-seriens fantastiske farveunivers. Brug den sorte skål i selskab med den kølige hvide farve, og vælg en enkelt eller to iøjnefaldende farver til køkkenet.

Mano Morgenmadsskål Gul   Mano-seriens velkendte signaturdesign fortolkes i en multifunktionel lille skål. Den lysende klare gule farve klæder Mano-skålens sanselige formsprog og bløde linjer. Dæk et funklende morgenbord med seriens utallige farver. Fyld den solskinsgule skål med en portion yoghurt med friske bær på toppen og nyd morgenkaffen af en fortryllende turkis-farvede Mano-kop.

Mano Morgenmadsskål Gul Mano-seriens velkendte signaturdesign fortolkes i en multifunktionel lille skål. Den lysende klare gule farve klæder Mano-skålens sanselige formsprog og bløde linjer. Dæk et funklende morgenbord med seriens utallige farver. Fyld den solskinsgule skål med en portion yoghurt med friske bær på toppen og nyd morgenkaffen af en fortryllende turkis-farvede Mano-kop.

Mano Morgenmadsskål Rød   Den levende, svungne form med legende lette og yndefulde linjer pryder Mano-skålen, der er perfekt til at indtage morgenens første måltid af. På selv den mørkeste efterårsmorgen stråler den intense røde farve fra den nydelige Mano-skål og oplyser spisebordet på skønneste vis. Den fortryllende Mano-skål er fremstillet i slidstærkt stentøj, der gør den perfekt til hverdagsbrug, da den både kan klare en tur i opvaskemaskinen og ovnen.

Mano Morgenmadsskål Rød Den levende, svungne form med legende lette og yndefulde linjer pryder Mano-skålen, der er perfekt til at indtage morgenens første måltid af. På selv den mørkeste efterårsmorgen stråler den intense røde farve fra den nydelige Mano-skål og oplyser spisebordet på skønneste vis. Den fortryllende Mano-skål er fremstillet i slidstærkt stentøj, der gør den perfekt til hverdagsbrug, da den både kan klare en tur i opvaskemaskinen og ovnen.

Sød kop til min kaffe

Sød kop til min kaffe

Ursula Skål Grå Mellem   Ursula-skålen fra Kähler bringer unikt stilfuldt hverdagsstel på dagsordenen. Glasurens elegante og stilrene grå farvenuance afspejler en minimalistisk skandinavisk designkultur. Sammensæt designskålen med fine tallerkener, kopper eller kander fra samme serie. Fyld skålen med friske frugter fra naturen, og lad kombinationen af nordisk design og levende natur give liv og sjæl til hjemmet.

Ursula Skål Grå Mellem Ursula-skålen fra Kähler bringer unikt stilfuldt hverdagsstel på dagsordenen. Glasurens elegante og stilrene grå farvenuance afspejler en minimalistisk skandinavisk designkultur. Sammensæt designskålen med fine tallerkener, kopper eller kander fra samme serie. Fyld skålen med friske frugter fra naturen, og lad kombinationen af nordisk design og levende natur give liv og sjæl til hjemmet.

Mano Kop Rød Stor   Et åbent og imødekommende design, der indbyder til hyggelige stunder over en god kop kaffe. Den store Mano-kop lyser med sin intense røde farve op og spreder glæde i den moderne bolig. Mano-seriens bløde og let svungne linjer er skabt så den er perfekt at holde om. Tag den store Mano-kop med ud på altanen og nyd en kop varm chokolade i sensommerens sidste varme solstråler.

Mano Kop Rød Stor Et åbent og imødekommende design, der indbyder til hyggelige stunder over en god kop kaffe. Den store Mano-kop lyser med sin intense røde farve op og spreder glæde i den moderne bolig. Mano-seriens bløde og let svungne linjer er skabt så den er perfekt at holde om. Tag den store Mano-kop med ud på altanen og nyd en kop varm chokolade i sensommerens sidste varme solstråler.

Kähler Ovnfast skål Blomme 12 cm

Kähler Ovnfast skål Blomme 12 cm

Ursula Skål Hvid Lille   Designskålen fra Kähler er et vidunderligt bud på moderne nordisk hverdagsstel. Den multifunktionelle skål er med sit udekorerede og enkle design en genfortolkning af den velkendte designklassikker Ursula. Fyld den lille designdelikatesse med en varm portion havregrød, og gør morgenritualet til en hyggelig og mere afslappende stund i hverdagens stress og jag.

Ursula Skål Hvid Lille Designskålen fra Kähler er et vidunderligt bud på moderne nordisk hverdagsstel. Den multifunktionelle skål er med sit udekorerede og enkle design en genfortolkning af den velkendte designklassikker Ursula. Fyld den lille designdelikatesse med en varm portion havregrød, og gør morgenritualet til en hyggelig og mere afslappende stund i hverdagens stress og jag.

Liebe stjernekop.

Liebe stjernekop.

Pinterest
Søg