Hjemmelavet remoulade er den perfekte ledsager til frokostbordet. Nemt og hurtigt at lave - og smager MEGET bedre end den på tube fra supermarkedet
Se vores opskrift på en lækker hjemmelavet humus her. Den er så nem at lave, og smager skønt med lidt brød. Kan med fordel bruges som tilbehør til tapas.
Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…
Jeg er simpelthen forelsket i denne her salat - det er min absolutte ynglingssalat. Det var en min kæreste havde fået på sit arbejde, og lavede den så til mig - og jeg ELSKER den! :D Den har ikke rigtig noget navn - så lad os bare kalde den lækker hvidkål/spidskål salat! :) Det skal....
artichoke lemon pesto bruschetta - 1 can quartered artichoke hearts cup olive oil 6 cloves garlic, peeled cup fresh flat leaf Italian Parsley, chopped 1 tablespoon lemon juice 1 teaspoon freshly grated lemon rind Salt and pepper to taste
Den traditionelle basilikumspesto har faktisk aldrig sagt mig særlig meget og indtil for få år siden vidste jeg slet ikke at der fandtes andre slags og derfor havde jeg lidt afskrevet pesto. Men da jeg så lærte at lave pesto selv åbnede der sig en hel ny verden for mig næsten – for man kan...Read More »
Rabarbersaft med hyldeblomst og lime; 2,5 kg rabarber 1 kg økologisk rørsukker Saft af 4 øko lime Skal af 2 øko lime 35 gr friske hyldeblomster 2 l vand