When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Asiatisk inspireret salat med squash-nudler, der er vendt i en peanutbutterdressing. Dertil stegt tofu og edamamebønner, som indeholder en masse protein og mætter dejligt.  Jeg har brugt en røget tofu, da jeg synes det smager af lidt ekstra, og den røgede smag komplimenterer de andre ingredienser ret godt. Du kan dog sagtens bruge en anden tofu – men jeg anbefaler en fast version. Jeg har købt min i Aldi – den er økologisk og god til prisen! Avocado Dressing, Dej, Aldi, Tofu, Pasta Salad, Squash, Protein, Spaghetti, Ethnic Recipes
Save
From
elmely.dk

Asiatisk squashsalat med røget tofu » vegansk opskrift fyldt med umami

Asiatisk inspireret salat med squash-nudler, der er vendt i en peanutbutterdressing. Dertil stegt tofu og edamamebønner, som indeholder en masse protein og mætter dejligt. Jeg har brugt en røget tofu, da jeg synes det smager af lidt ekstra, og den røgede smag komplimenterer de andre ingredienser ret godt. Du kan dog sagtens bruge en anden tofu – men jeg anbefaler en fast version. Jeg har købt min i Aldi – den er økologisk og god til prisen!
elmelydk
Elmely Planteliv
3 followers

Comments