When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
"Hele ledergruppen var på seminar, hvor konsulenter hjalp os med at tage Ja-hatten på, tænke store visionære tanker og få det hele formuleret som konkrete, målbare opgaver. Vi smilede, skålede i dyre bobler og jeg er sikker på vi alle ville ønske at det kunne blive til noget. Og så skal jeg ikke være drengen fra "Kejserens nye klær", der stiller spørgsmål til de udfordringer og forhindringer, der tydeligvis står i vejen for at komme bare en brøkdel videre".  Citat, Martin, Marketingchef Bobler, Tanker, Home Decor Decals
Save
From
elsebethhauge.dk

Elsebeth Hauge

"8 ud af 10 ledere er ensomme på jobbet - og op mod 80% af alle ledere ønsker at skifte job indenfor 2 år". Vi kan nå længere som ledergruppe - bedre kvalitet, mere effektivitet, klarere retning og i særdeleshed et samarbejde der er præget af handlekraft, ærlighed og muligheden for at være til stede som dem vi er. Hvis vi tør.

Comments