Explore Food Cakes, Danish Food, and more!

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Onsdagskagen blev i dag til en omgang luksus kanelsnegle med chokolade og marcipan. Opskriften på dejen er fra Mette Blomsterberg og fyldet er selvopfundet. Gærdej (20 store snegle): 3 dl. sødmælk 50 g. gær 4 stk. Store æg Vaniljekorn fra 1 vaniljestang 1 spsk. stødt kanel 1 spsk. stødt kardemomme 1 spsk. stødt ingefær 100…

Kager og andre søde sager – Side 3 – CA food and cakes

Jeg skylder vist efterhånden en fredagskage eller to. Konceptet har ligesom ikke været så stabilt de seneste måneder, som det plejer. Men jul og ferie til Den dominikanske Republik har taget en del af min opmærksomhed og køkkentid, for den sags skyld. Ergo har jeg faktisk også snydt ....

Jeg skylder vist efterhånden en fredagskage eller to. Konceptet har ligesom ikke været så stabilt de seneste måneder, som det plejer. Men jul og ferie til Den dominikanske Republik har taget en del af min opmærksomhed og køkkentid, for den sags skyld. Ergo har jeg faktisk også snydt ....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Pinterest
Search