Udforsk disse idéer og meget mere!

Havelyst - spis din have: marmelade af grønne tomater og citroner...

Havelyst - spis din have: marmelade af grønne tomater og citroner...

Salat med lever og rabarberkompot.

Salat med lever og rabarberkompot.

Sommersalat med majs og kartofler

Sommersalat med kartofler og majs - lækker sommer opskrift

Sommersalat med majs og kartofler

Hjemmelavet rullepølse, hvor du selv bestemmer krydderimængden og fedtindholdet, er godt at have på lager

Hjemmelavet rullepølse, hvor du selv bestemmer krydderimængden og fedtindholdet, er godt at have på lager

Det skal du bruge til 4 personer 800 g. hakket økologisk svinekød 250 g. økologisk bacon tomater fuglegræs / grøn salat cheddarost 8 luftige boller 4 økologiske æg 1 liter olie hvidvinseddike sennep tomatpure røgsalt peber tomatketchup forårsrelish   Sådan gør du Start med at stege dit bacon sprødt og gem stegefedtet. Hak baconen helt …

Det skal du bruge til 4 personer 800 g. hakket økologisk svinekød 250 g. økologisk bacon tomater fuglegræs / grøn salat cheddarost 8 luftige boller 4 økologiske æg 1 liter olie hvidvinseddike sennep tomatpure røgsalt peber tomatketchup forårsrelish Sådan gør du Start med at stege dit bacon sprødt og gem stegefedtet. Hak baconen helt …

Ribbensteg med krydderier, farver, masser af smag og sprød svær.

Ribbensteg med krydderier, farver, masser af smag og sprød svær.

Mad & Have - Camillas andet liv: Syltede asier

Mad & Have - Camillas andet liv: Syltede asier

Hurtig pasta med lever og tomat.

Hurtig pasta med lever og tomat.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Skyr med rabarber og sprød mysli En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Skyr med rabarber og sprød mysli En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Pinterest
Søg