Udforsk disse idéer og meget mere!

Porchetta!  Få slagteren til at ridse sværet i svineslaget. Kryds kødsiden med salt og peber og fyld midten med hvad du har lyst til og efter årstid.  Rul sammen og salt sværet godt til. Brug en kødsnor rundt og stegen og stramt til stegen holdes sammen. Sættes på rist midt i ovnen med fad nedenunder. 20 min i forvarmet ovn 250 gr.  Skru ned til 180 gr. og steg i 1 time og 20 min. Det her er et svineslag på ca. 2 kg.

Porchetta! Få slagteren til at ridse sværet i svineslaget. Kryds kødsiden med salt og peber og fyld midten med hvad du har lyst til og efter årstid. Rul sammen og salt sværet godt til. Brug en kødsnor rundt og stegen og stramt til stegen holdes sammen. Sættes på rist midt i ovnen med fad nedenunder. 20 min i forvarmet ovn 250 gr. Skru ned til 180 gr. og steg i 1 time og 20 min. Det her er et svineslag på ca. 2 kg.

Madplan uge 9

1 prioritet til kogebogen som skal arbejdes rigtig meget på i ugen

Madplan uge 9

Gedeost med honning - Marie Melchior

Gedeost med honning - Marie Melchior

Spaghetti med spinat og ristede mandler Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.

Spaghetti med spinat og ristede mandler Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.

(4) Jubii Mail :: 8 nye pins til opslagstavlen Vegetarmade

(4) Jubii Mail :: 8 nye pins til opslagstavlen Vegetarmade

Hjemmelavede ”ostepops” - Samvirke: Lav din egne ostepops og 5 andre salte snacks

Hjemmelavede ”ostepops” - Samvirke: Lav din egne ostepops og 5 andre salte snacks

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Fyldt peberfrugt

Fyldt peberfrugt

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Pinterest
Søg