Pinterest

Udforsk disse idéer og meget mere!

HINNERUP Tæppe, lang luv - IKEA
FERLE Tæppe, kort luv - IKEA
LILLERÖD Tæppe, lang luv - IKEA
Løse tæpper og fåreskind til konkurrencedygtige priser - IKEA
VITTEN Tæppe, lang luv - 140x200 cm - IKEA
133x195 for under the drum kit :)  MALIN BLAD Tæppe, kort luv - IKEA
1300kr IKEA - STOCKHOLM,  170 x 240 cm. Tæppe, fladtvævet, Den slidstærke og smudsafvisende uldoverflade gør tæppet perfekt i stuen eller under spisebordet.Tæppet har samme mønster på begge sider, så du kan vende det, og det kan holde endnu længere.
IKEA - JERNVED, Tæppe, lang luv, Den tætte og tykke luv dæmper lyde og er blød at gå på.Tæppet er fremstillet af syntetiske fibre og er slidstærkt, pletafvisende og nemt at vedligeholde.
HAMPEN Tæppe, lang luv - 133x195 cm - IKEA

HAMPEN Tæppe, lang luv, rød beige

HAMPEN Tæppe, lang luv - 80x80 cm - IKEA
LÄBORG Tæppe, kort luv - IKEA

LÄBORG Tæppe, kort luv, beige

IKEA - ALHEDE, Tæppe, lang luv, 133x195 cm, , Den tætte og tykke luv dæmper lyde og er blød at gå på.Tæppet er fremstillet af syntetiske fibre og er slidstærkt, pletafvisende og nemt at vedligeholde.Den lange luv gør det nemt at lægge flere tæpper ved siden af hinanden uden synlige samlinger.
ALHEDE Tæppe, lang luv IKEA Den tætte og tykke luv dæmper lyde og er blød at gå på.

ALHEDE Tæppe, lang luv, råhvid

IKEA - STOCKHOLM, Tæppe, fladtvævet, Den slidstærke og smudsafvisende uldoverflade gør tæppet perfekt i stuen eller under spisebordet.Tæppet har samme mønster på begge sider, så du kan vende det, og det kan holde endnu længere.

STOCKHOLM Tæppe, fladvævet, håndlavet ternet, ternet brun brun

IKEA - RIBBA, Ramme til 15 billeder, , Plads til 1 billede 60x80 cm eller 9 billeder 10x15 cm og 6 billeder 9x13 cm.Passepartout fremhæver billedet og gør det nemt at ramme det ind.PH-neutral passepartout. Misfarver ikke motivet.Kan hænges vandret eller lodret, så den passer til den plads, du har til rådighed.