Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Sundere små kager, som ikke skal bages. Med chokolademousse - mælkefri og glutenfri

Sundere små kager, som ikke skal bages. Med chokolademousse - mælkefri og glutenfri

Da det igår stormede og jeg blev ramt af lækkersult, så måtte jeg på jagt i mit køkken efter ingredienser, som jeg kunne lave kage ud af. Heldigvis havde jeg vildt forskellige lækre ingredienser i ...

Da det igår stormede og jeg blev ramt af lækkersult, så måtte jeg på jagt i mit køkken efter ingredienser, som jeg kunne lave kage ud af. Heldigvis havde jeg vildt forskellige lækre ingredienser i ...

Bastognekage med skyr og blåbær

Bastognekage med skyr og blåbær

Raw chocolate cheesecake. Delish! Vegan, paleo, gluten free, dairy free & refined sugar free.

Raw Chocolate Cheesecake

Raw chocolate cheesecake. Delish! Vegan, paleo, gluten free, dairy free & refined sugar free.

Sund weekend-morgenmad – pandekager, smoothie og kaffe

Sund weekend-morgenmad - pandekager, smoothie og kaffe

Sund weekend-morgenmad – pandekager, smoothie og kaffe

Rabarberkage med Tuckiksebund og flødeskum på toppen!

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Rabarberkage med Tuckiksebund og flødeskum på toppen!

Grov tærtebund bagt med fuldkornshvedemel, creme fraiche og olie. Top den med dit yndlingsfyld og få en skøn og sprød tærtebund.

Grov tærtebund bagt med fuldkornshvedemel, creme fraiche og olie. Top den med dit yndlingsfyld og få en skøn og sprød tærtebund.

Blackberries!

Blackberries!

morgenmuffins

morgenmuffins

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim  100 g makroner  2½ dl piskefløde  2 tsk. flormelis  3 tsk. vaniljesukker  2½ dl cremefraiche 18%  750 g revne gulerødder   Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Pinterest
Søg