Explore Yum Food and more!

Explore related topics

Madsøstrene: Verdens bedste brød bagt i stegeso

Madsøstrene: Verdens bedste brød bagt i stegeso

Der er bare nogle opskrifter man bruger igen og igen. Og en af dem er opskriften på fødselsdagsboller. Jeg finder simpel hen ingen grund t...

Der er bare nogle opskrifter man bruger igen og igen. Og en af dem er opskriften på fødselsdagsboller. Jeg finder simpel hen ingen grund t...

IMG_325kjkg6_edited-1 (668x1024)

Det perfekte brød. Simplethen.

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Hver dags Vegetarmad.                                                 Müsli-frø-spelt Boller med appelsinsaft og vanille...

Hver dags Vegetarmad. Müsli-frø-spelt Boller med appelsinsaft og vanille...

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

En nem opskrift på burgerboller, luftige og hjemmelavede

En nem opskrift på burgerboller, luftige og hjemmelavede

Ca. 10-12 stk. Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel. Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over. Eller fra tidlig morgen til aften. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over, og lad bollerne hæve 10 min. Bag dem ved 225 grader 15-20 min. til de er gyldne og hævede. OBS: Græskarkernerne kan erstattes af ristede…

Ca. 10-12 stk. Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, græskarkerner, salt samt durumhvedemel og hvedemel. Rør dejen jævn, dæk den med plastfilm og lad den hæve i køleskabet natten over. Eller fra tidlig morgen til aften. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Rør dejen igennem, sæt den i pæne store klatter på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over, og lad bollerne hæve 10 min. Bag dem ved 225 grader 15-20 min. til de er gyldne og hævede. OBS: Græskarkernerne kan erstattes af ristede…

(Fra VoresVilla Oktober 2013)    Brød med valnødder og øl – bagt i støbejernsgryde.  Æble- og pæresmør.

(Fra VoresVilla Oktober 2013) Brød med valnødder og øl – bagt i støbejernsgryde. Æble- og pæresmør.

Pinterest
Search