Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

1/2 håndfuld basilikumblade 3 fed hvidløg 1/2 rødløg 1 peberfrugt 1 lille blomkål 1 spsk nigella/jomfru i det grønne 200 g hytteost 4 medium æg  2 spsk grøn Husk 2 spsk solsikkekerner Salt og friskkværnet peber Lidt kokos olie  Basilikum, hvidløg, rødløg og peberfrugt blendes i foodprocessoren og kommes i en skål. Blomkål blendes af et par gange i foodprocessoren og kommes i skålen sammen med løgene og grønt.  Bages 10-12 min v 210 grader, vendes og ca 10 min mere

1/2 håndfuld basilikumblade 3 fed hvidløg 1/2 rødløg 1 peberfrugt 1 lille blomkål 1 spsk nigella/jomfru i det grønne 200 g hytteost 4 medium æg 2 spsk grøn Husk 2 spsk solsikkekerner Salt og friskkværnet peber Lidt kokos olie Basilikum, hvidløg, rødløg og peberfrugt blendes i foodprocessoren og kommes i en skål. Blomkål blendes af et par gange i foodprocessoren og kommes i skålen sammen med løgene og grønt. Bages 10-12 min v 210 grader, vendes og ca 10 min mere

low carb opskrift blomkålsbrød 2

low carb opskrift blomkålsbrød 2

LCHF-HVERDAG: LCHF-havregrynskugler - uden havregryn, selvfølgelig

LCHF-HVERDAG: LCHF-havregrynskugler - uden havregryn, selvfølgelig

LCHF - Den omvendte verden: Lynhurtigt, lækkert LCHF-brød

LCHF - Den omvendte verden: Lynhurtigt, lækkert LCHF-brød

Erikas LCHF till vardag och fest: Kanelbullar (LCHF)

Erikas LCHF till vardag och fest: Kanelbullar (LCHF)

Ingredients 6-7 pcs 4 eggs 4 egg whites (save the yolks for morning eggs) 4 tablespoons Greek yogurt ½ cup cream 1-2 tsp salt 2 tsp turmeric 1-1 ½ tablespoon of psyllium husk  How to Beat eggs and egg whites together with Greek yogurt and cream and add remaining ingredients. Fry them in the pan for good with coconut oil. The dough can be a bit thick towards the end because of the many fibers from loppefrøskallerne, so do not dawdle too much work.

Ingredients 6-7 pcs 4 eggs 4 egg whites (save the yolks for morning eggs) 4 tablespoons Greek yogurt ½ cup cream 1-2 tsp salt 2 tsp turmeric 1-1 ½ tablespoon of psyllium husk How to Beat eggs and egg whites together with Greek yogurt and cream and add remaining ingredients. Fry them in the pan for good with coconut oil. The dough can be a bit thick towards the end because of the many fibers from loppefrøskallerne, so do not dawdle too much work.

broccoli boller

broccoli boller

Bananomelet - min nyeste morgencraving...

Bananomelet - min nyeste morgencraving...

Herligheder rugbrødsstænger

Herligheder rugbrødsstænger

Snasket sandwich af hvidkålspandekager LCHF

Snasket sandwich af hvidkålspandekager LCHF

Pinterest
Søg