Vanløse blues.....: Favorit fritterne! 3 x sunde fritter & noget at dyppe i

Vanløse blues.....: Favorit fritterne! 3 x sunde fritter & noget at dyppe i

Smørbagte knoldselleri fritter

Smørbagte knoldselleri fritter

Disse lækre fritter af glaskål er lette at lave, smager fantastisk, og så er glaskål sunde og fyldt med fibre og næring.

Disse lækre fritter af glaskål er lette at lave, smager fantastisk, og så er glaskål sunde og fyldt med fibre og næring.

CDJetteDC's LCHF: Hokkaidofritter i Acrifry (eller ovn)

CDJetteDC's LCHF: Hokkaidofritter i Acrifry (eller ovn)

broccolifritter LCHF

broccolifritter LCHF

Vanløse blues.....: Kødfri mandag: Aubergineburger med rødbedebøf & feta

Vanløse blues.....: Kødfri mandag: Aubergineburger med rødbedebøf & feta

Bønnefritter til 2 voksne: 1 pose frosne bønner (500 g), Olie eller smeltet (krydder)smør, Flagesalt. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Hæld de frosne bønner i en stor skål og vend dem med olie eller smeltet smør. Drys med salt og hæld ud på en bageplade med bagepapir. Bag i 30-40 minutter. Hold øje med dem til sidst og sørg for at rumstere dem lidt rundt på pladen ind imellem.  Server med et lækkert stykke kød og en god dip.   Her har de fået et drys af nogle ristede hvidløg.

Bønnefritter til 2 voksne: 1 pose frosne bønner (500 g), Olie eller smeltet (krydder)smør, Flagesalt. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Hæld de frosne bønner i en stor skål og vend dem med olie eller smeltet smør. Drys med salt og hæld ud på en bageplade med bagepapir. Bag i 30-40 minutter. Hold øje med dem til sidst og sørg for at rumstere dem lidt rundt på pladen ind imellem. Server med et lækkert stykke kød og en god dip. Her har de fået et drys af nogle ristede hvidløg.

Disse blomkålsfritter er sprøde som rigtige fritter og de smager skønt. Server dem gerne med en...

Blomkålsfritter (Rav Food)

Disse blomkålsfritter er sprøde som rigtige fritter og de smager skønt. Server dem gerne med en...

Tænk at "hotwings" lavet af blomkål kan smage så godt! De er virkelig lækre - og så er de endda sunde.

Blomkål der smager af hotwings

Tænk at "hotwings" lavet af blomkål kan smage så godt! De er virkelig lækre - og så er de endda sunde.

Den der strombolidej, ikke? Den kan bruges til ALT - her som tærtedej! Ingredienser Tærtebund: 140 g revet ost (jeg bruger Arla's 16% revet mozarella) 5-6 spsk pofiber (fåes i de fleste hels...

Den der strombolidej, ikke? Den kan bruges til ALT - her som tærtedej! Ingredienser Tærtebund: 140 g revet ost (jeg bruger Arla's 16% revet mozarella) 5-6 spsk pofiber (fåes i de fleste hels...

Pinterest
Søg