Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Bearnaise flødekartofler

Bearnaise flødekartofler

For noget tid siden så jeg dette lækre broccolifad med kylling hos Anne og vidste med det samme at den måtte afprøves, da retten minder meget om en broccolitærte, som er et stort hit herhjemme. Jeg lavede lidt ændringer i forhold til Annes udgave og resultatet blev yderst lækkert og det er helt sikkert ikke sidste gang vi...Read More »

For noget tid siden så jeg dette lækre broccolifad med kylling hos Anne og vidste med det samme at den måtte afprøves, da retten minder meget om en broccolitærte, som er et stort hit herhjemme. Jeg lavede lidt ændringer i forhold til Annes udgave og resultatet blev yderst lækkert og det er helt sikkert ikke sidste gang vi...Read More »

Pastaret med kalkun og tomatsauce. Nem og børnevenlig ret som kan laves på en halv time.

Pastaret med kalkun og tomatsauce. Nem og børnevenlig ret som kan laves på en halv time.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Grøn Giftkage

Grøn Giftkage

Efterår rimer på simremad og mormors gamle kogebøger.

Efterår rimer på simremad og mormors gamle kogebøger.

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.

Pinterest
Søg