Explore Style and more!

Krearier: Spinat-kikærtesuppe

Krearier: Spinat-kikærtesuppe

Oksesuppe med linser, grønkål og dukkah

Oksesuppe med linser, grønkål og dukkah

Lykkesmedens powerpot

Lykkesmedens powerpot - Sæson for god smag

I sidste uge fik jeg en god portion æbler med hjem fra mit studiejob – hvor der er frugtordning, men langt mere frugt end vi kan nå at spise. Jeg er lidt specielt hvad angår æbler, de eneste æbler jeg kan lide at spise “rent” er Granny Smidt (i ved de der grønne lidt syrlige...Read More »

I sidste uge fik jeg en god portion æbler med hjem fra mit studiejob – hvor der er frugtordning, men langt mere frugt end vi kan nå at spise. Jeg er lidt specielt hvad angår æbler, de eneste æbler jeg kan lide at spise “rent” er Granny Smidt (i ved de der grønne lidt syrlige...Read More »

Persian Lentil Soup

Persian Lentil Soup

Dried limes or black limes provide a complex flavor to many Iranian dishes. They not only give the tang of a fresh lime but also add a fermented musky depth of flavor. In this lentil soup the dried lime and sumac add brightness to match the fresh herbs.

Sweet potato casserole. Ingredients: sweet potatoes, sugar, salt, vanilla, egg, butter, brown sugar, flour, pecans

Sweet Potato Casserole (Like Ruth’s Chris)

Sweet Potato Casserole {Like Shelleys!) SWEET POTATO MIXTURE INGREDIENTS 2 cups cooked, mashed sweet potatoes c sugar t salt t vanilla 1 egg 3 T butter c brown sugar 3 T flour finely ch pecans 3 T butter t vanilla

Eat to Live Curry Recipe -- Uses carrot juice instead of oil and you don't miss a thing!  MyMommaToldMe.com

Eat to Live: Thai Peanut Curry

Pinterest
Search