Udforsk disse idéer og meget mere!

Sundt

Sundt

Hvedebrød med solsikkekerner

Hvedebrød med solsikkekerner

sourdough rye bread from a man in the kitchen | Drizzle and Dip

sourdough rye bread from a man in the kitchen

sourdough rye bread from a man in the kitchen | Drizzle and Dip

Frikkes LCHF-Køkken: Kerneboller

Frikkes LCHF-Køkken: Kerneboller

Skagensbrød -  Bagt i Brødform.    Ingredienser (2 Brød)   1000 g Manitobamel  3 tsk Salt  4 tsk  Bageenzymer  50 g Gær  2 spsk Rapsolie...

Skagensbrød - Bagt i Brødform. Ingredienser (2 Brød) 1000 g Manitobamel 3 tsk Salt 4 tsk Bageenzymer 50 g Gær 2 spsk Rapsolie...

Fiberfranskbrød

Fiberfranskbrød

Soft and Chewy Granola Bars Recipe - Recipe Favorite

Simple, Soft and Chewy Granola Bars

Soft and Chewy Granola Bars Recipe - Recipe Favorite

Undgå dej på fingrene og bag de lækre sprøde og nemme koldhævede boller med en luftig krumme - Få opskriften på de lækreste boller her

Koldhævede boller

Undgå dej på fingrene og bag de lækre sprøde og nemme koldhævede boller med en luftig krumme - Få opskriften på de lækreste boller her

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

jeg er stadig glad for min surdej og den bliver passet og plejet :-) jeg eksperimenterer med forskellige meltyper, og denne gang blev det til fuldkornsspelt. opskrift på ca. 10 boller: l dl surdej 5 dl koldt vand 200 g fuldkornsspeltmel 400 g hvedemel et nip salt en spsk honning 5 g gær, ....

jeg er stadig glad for min surdej og den bliver passet og plejet :-) jeg eksperimenterer med forskellige meltyper, og denne gang blev det til fuldkornsspelt. opskrift på ca. 10 boller: l dl surdej 5 dl koldt vand 200 g fuldkornsspeltmel 400 g hvedemel et nip salt en spsk honning 5 g gær, ....

Pinterest
Søg