Udforsk disse idéer og meget mere!

TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Reconnective Healing som sundhedsydelse? Forestil dig at der er en universel intelligens, hvis evigt skabende, pulserende, kærlige og altid nærværende energi er tilstede i hele universet, dvs. også hos dig og mig.  Hvad nu hvis vi mennesker på et tidspunkt blev afskåret fra vores forbindelse til denne universelle intelligens, skaberkraften, ved at vi fik lagt blokeringer ind i vores DNA og i vores energi? Og at det er det, vi lider under?

Reconnective Healing som sundhedsydelse? Forestil dig at der er en universel intelligens, hvis evigt skabende, pulserende, kærlige og altid nærværende energi er tilstede i hele universet, dvs. også hos dig og mig. Hvad nu hvis vi mennesker på et tidspunkt blev afskåret fra vores forbindelse til denne universelle intelligens, skaberkraften, ved at vi fik lagt blokeringer ind i vores DNA og i vores energi? Og at det er det, vi lider under?

Collapsing Seas: Threats to our Oceans #infographic

Threats to the Oceans - Infograph

Collapsing Seas: Threats to our Oceans #infographic

Hvis du er et udpræget service-menneske og hvis du er vant til at stå på hovedet for andre, er det på tide, at du får lært at give 'service til dig selv'.

Hvis du er et udpræget service-menneske og hvis du er vant til at stå på hovedet for andre, er det på tide, at du får lært at give 'service til dig selv'.

Clinics In Virginia Offering Laser Treatment To Stop Smoking

Clinics In Virginia Offering Laser Treatment To Stop Smoking

Besøger du tit din fortid? Intet er sket i fortiden; det skete i NU'et. Intet vil nogensinde ske i fremtiden; det vil ske i NU'et.  ... siger Eckhart Tolle, en var vor tids mest inspirerende spirituelle lærere.  Det vil sige:  at det, der skete i forrige NU, er forbi. Ude. Ovre. at jeg træder fra ét NU ind i det næste NU, et nyt frisk ubrugt NU. ..

Besøger du tit din fortid? Intet er sket i fortiden; det skete i NU'et. Intet vil nogensinde ske i fremtiden; det vil ske i NU'et. ... siger Eckhart Tolle, en var vor tids mest inspirerende spirituelle lærere. Det vil sige: at det, der skete i forrige NU, er forbi. Ude. Ovre. at jeg træder fra ét NU ind i det næste NU, et nyt frisk ubrugt NU. ..

Feng Shui képzés

Feng Shui képzés

Flyttedag i forretningen! Siden 1. maj har jeg stille og roligt indtaget et lille lokale hos Tina på Østerbrogade 115. Og jeg har nydt at gå og male og indrette rummet. Og jeg er vild med det. Jeg er her hver onsdag kl. 9-19. Det øges lige så snart jeg har mulighed for det.  Min drøm er at kunne være her fuldtid!  Se på min hjemmeside, hvad jeg tilbyder at hjælpe dig med. Ring, mail, kig indenfor, hvis du vil høre nærmere.

Flyttedag i forretningen! Siden 1. maj har jeg stille og roligt indtaget et lille lokale hos Tina på Østerbrogade 115. Og jeg har nydt at gå og male og indrette rummet. Og jeg er vild med det. Jeg er her hver onsdag kl. 9-19. Det øges lige så snart jeg har mulighed for det. Min drøm er at kunne være her fuldtid! Se på min hjemmeside, hvad jeg tilbyder at hjælpe dig med. Ring, mail, kig indenfor, hvis du vil høre nærmere.

Setting goals

Setting goals

Lever du dit liv efter konklusioner? Nogle mennesker har bygget deres liv op omkring fastlagte og fasttømrede konklusioner, der er blevet som det fundament, livet bygges på. Konklusioner som f.eks.  Jeg kan ikke klare mig alene. Jeg er dårlig til det sociale. Jeg har altid haft et dårligt selvværd. Jeg kan ikke klare støj. Jeg kan ikke være i en gruppe. Min angst forhindrer mig i at jeg kommer ud af min bolig....

Lever du dit liv efter konklusioner? Nogle mennesker har bygget deres liv op omkring fastlagte og fasttømrede konklusioner, der er blevet som det fundament, livet bygges på. Konklusioner som f.eks. Jeg kan ikke klare mig alene. Jeg er dårlig til det sociale. Jeg har altid haft et dårligt selvværd. Jeg kan ikke klare støj. Jeg kan ikke være i en gruppe. Min angst forhindrer mig i at jeg kommer ud af min bolig....

Pinterest
Søg